Horoskop alkoholu: Kdo by se měl na Vánoce vybavit pivem a komu zachutná vaječňák?

Byť to může svádět k ťukání, u burčáku je zapovězeno. Prý by to zakřiklo víno z letošní úrody.
Zdroj: Shutterstock

O Vánocích se pije víc než většinu roku, proto je důležité mít doma pořádnou zásobu alkoholu. Jakým koktejlem uděláte svým blízkým radost? Vše se dozvíte v horoskopu!

Jana Jánská
Jana Jánská 17. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani milují tvrdý alkohol a to ve velkém množství. Často se stává, že si druhý den po party Beran nic nepamatuje. Není na tom nic divného, jeho nejoblíbenějším alkoholem je totiž absinth.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci rádi překvapují lidi, mají rádi akci, adrenalin a bylinky. Nemají rádi tlamolepy a jejich nejoblíbenějším alkoholem je Jägermeister, musí být však opravdu kvalitně vychlazený.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci si rádi hrají na lidi z vyšší společnosti, proto v jejich ruce nejčastěji uvidíte skotskou. Připadají si totiž pak dospěleji, chytřeji a intelektuálně na výši. Druhý den už to taková sláva není.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci milují bublinky. Takové šampaňské je to pravé pro ně. Nejsou moc na kvantitu, ale na kvalitu, proto jim udělá větší radost jedna sklenka kvalitních bublinek než bedna sekta ze supermarketu.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou vždy rádi středem pozornosti, proto také pijí neobvyklé nápoje. Chtějí udělat dojem, občas to ale přehání a jejich snaha zalíbit se končí trapasem. Na baru si vždy dají Cointreau.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají rády jednoduchost, proto sáhnou většinou po rumu. A ideálně po tom tuzemském. Na žádné navoněné drinky je neužije. Panáka spláchnou kolou a jsou spokojené.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají rády styl a eleganci, proto je pro ně jasnou volbou gin. V pěkné sklenici s ledem, tonikem a plátkem okurky jim vždy zlepší den. Chutnat jim bude i kombinace se Spritem.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou tak trochu drsňáci, proto je jejich nejoblíbenějším alkoholem whisky. Bez ledu a sody, samozřejmě! Mají však vytříbenou chuť a žádné patoky nepijí.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci se rádi baví, tančí a zpívají, proto je jejich jasnou volbou víno. Je jedno, jestli bílé nebo červené, hlavně když je ho hodně. Po pár lahvích vína se ze Střelce stává skvělý společník.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohy baví šílenosti, proto milují tequillu. Nejraději bouchanou a hned několik panáků za sebou. Kozoroh toho zvládne opravdu hodně a raději se s ním nesnažte držet krok.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři nedají dopustit na pořádně vychlazené pivečko s pěknou pěnou. Nejraději mají samozřejmě Plzeň, ale spokojí se i s točeným Ciderem.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou lenošné, proto si rády udělají pohodičku při sklence kvalitního koňaku. Pokud chcete vidět Ryby opravdu opilé, dejte jim vodku, rum nebo gin. Pak pochopíte, co je peklo.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články