Horoskop hubnutí: Komu se povedlo vyrýsovat tělo do plavek a kdo to odložil na příští rok

Horoskop hubnutí: Komu se povedlo vyrýsovat tělo do plavek a kdo to odložil na příští rok
Zdroj: Unsplash

Snažili jste se letos vyrýsovat figuru do plavek? Horoskop napoví, komu se to povedlo a kdo je prostě spokojený s tím, jak vypadá. A které znamení zvěrokruhu doufá, že příště už se mu to určitě povede?

Jana Jánská
Jana Jánská 22. 07. 2023 05:54

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani se nezastaví před ničím a ještě v zimě se s plnou vervou pustili do tréninku a změny stravy. Vyrýsovat tělo do plavek bylo jejich hlavním cílem. Díky své odhodlanosti a disciplíně to dokázali a dnes se sebevědomě promenádují na pláži.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býci jsou vytrvalí a houževnatí, ale to neplatí v oblasti hubnutí. Raději si užívají dobré jídlo bez omezení. Když teď koukají kolem sebe, uvažují o tom, že snad o rok už budou mít tu správnou formu do plavek...

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci se do hubnutí pustili s chutí, ale kvůli nedostatku trpělivosti a touze po nových zážitcích jejich plány ztroskotaly. Mají přehled o nových trendech v dietách a cvičení, ale chybí jim disciplína. Přesto se v plavkách cítí dobře a nemusí nic řešit.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci mají citlivou povahu, což jim může v hubnutí překážet. Snaží se jíst zdravě a zhubnout, ale takzvané emoční jedení, které uklidňuje rozjitřené emoce, jim to občas kazí. S větším odhodláním, vnitřní vyrovnaností a podporou blízkých by se jim mohlo podařit zhubnout do plavek, ale vyžaduje to opravdu píli.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Zrozenci ve znamení Lva touží být středem pozornosti a vypadat dokonale. S hrdostí a svým obvyklým sebevědomím se na jaře pustili do tréninku a zdravé stravy a povedlo se jim vyrýsovat tělo do plavek. Na pláži jsou jako slunce, které láká pohledy a obdiv ostatních.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají sklon k pečlivosti, což se projevuje i v jejich přístupu k hubnutí. Trpělivě se držely svého plánu a postupně dosáhly cíle. V plavkách vypadají skvěle. Přesně tak, jak si to na začátku vysnily.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy mají rády rovnováhu a harmonii ve všem, včetně svého těla. Snaží se najít zlatou střední cestu mezi tréninkem a lenošením, mezi zdravým a méně zdravým jídlem. I když se jim obvykle nepovede vyrýsovat tělo do plavek, stejně se cítí pohodlně a vyzařují přirozenou krásu.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři mají hlubokou vnitřní sílu a odhodlání, které jim pomáhá překonat překážky. Platí to také o hubnutí. Intenzivně se věnovali tréninku a výživě a dosáhli skvělých výsledků. Připravit tělo do plavek pro ně bylo výzvou, ale obstáli v ní na jedničku.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci mají rádi svobodu a nová dobrodružství, což může být při hubnutí výzvou. Snaží se najít rovnováhu mezi cvičením a radostí z jídla, ale často převažuje to druhé. Hubnutí odkládají na další rok, ale přesto si léto užívají se vším všudy.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi jsou vytrvalí a cílevědomí, hubnutí je pro ně jedním z hlavních cílů. Letos se disciplinovaně drželi svého plánu a postupně dosáhli zajímavých výsledků. Povedlo se jim vyrýsovat tělo do plavek, vypadají skvěle a jsou připraveni na letní radovánky.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři mají rádi nekonvenční a originální přístup ke všemu, včetně hubnutí. Snaží se najít svou vlastní cestu k výstavnímu tělu, často zkouší nové trendy a cvičení. Jejich vztah k hubnutí je plný experimentování, proto i výsledky mohou být různorodé.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby mají tendenci být citlivé a plné emocí, což může ovlivnit jejich vztah k hubnutí. Občas se mohou ztratit v pokušeních, tím myslíme hlavně jídlo. Ale když se zaměří na svůj cíl a mají motivaci, jsou schopny vyrýsovat tělo do plavek. A letos to na Rybách na pláži poznáte...

Další horoskopy ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články