Horoskop lásky na květen 2020: Šance na obnovení vztahu i čas pro klíčové životní rozhodnutí

Horoskop lásky na květen 2020: Šance na obnovení vztahu i čas pro klíčové životní rozhodnutí
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. – 20. 4.) V úterý 5. května se Berani rozhodnou poslechnout hlas svého srdce.BÝK (21. 4. - 21. 5.) Býci, kteří touží po seznámení, narazí na zajímavého člověka v sobotu 30. května. BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.) V neděli 10. května budou Blíženci středem pozornosti a neunikne jim ani jejich idol.RAK (22. 6. - 22. 7.) V pátek 15. května se mezi Raky a jejich partnery hodně vyřeší.+ 8 fotek+ 9 fotek

Začal máj, měsíc lásky, kdy každé znamení zatouží po spřízněné duši. Současná situace komplikuje seznamování a není úplně jednoduchá ani pro trvalé vztahy. Láska je ale mocná čarodějka a dokáže si najít cestičku i v nepříznivém období. Co pro nás hvězdy chystají na květen 2020?

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 02. 05. 2020 10:22

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani by měli poslouchat hlas svého srdce a jít za někým, koho milují. Pokud se v jejich okolí pohybuje někdo, kdo se jim už delší dobu líbí, není důvod cokoli odkládat. Berani by se měli zeptat hned, jestli by se s nimi chtěl daný člověk někdy vidět. Pak stačí naplánovat jednoduché a provizorní rande třeba ve formě výletu na kole. Venuše Beranům přeje, proto se jejich snahy setkají s úspěchem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vztahy Býků budou v květnu poněkud napjaté a to zejména v případě, že Býk žije v dlouholetém svazku. Všem protějškům Býků doporučujeme, aby svého partnera nijak nedráždili a raději mu v některých věcech ustoupili, protože tak docílí klidu na domácím poli. Pokud nemají nezadaní Býci na někoho spadeno již delší dobu, budou si muset na seznámení ještě počkat. V případě že se jim někdo líbí, doporučujeme neotálet.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V první polovině května vás bude všude plno, proto pro vás seznámení nebude žádný problém. Troufnete si oslovit prakticky kohokoli, kdo vám padne do oka a budete úspěšní. Díky vlivu planety Merkur přesně víte, na co zavést řeč, aby se objekt vašeho zájmu chytil a konverzace ho bavila. S místem na první rande si proto nemusíte lámat hlavu, s vámi se bude váš objev bavit kdekoli.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Váš partner si uvědomí, co doma má a začne se podle toho chovat. Pokud mezi vámi byly v poslední době nějaké neshody, máte šanci na jejich vyřešení přibližně v polovině měsíce. U nezadaných Raků se rýsuje možnost, že znovu obnoví vztah s někým, s kým se už dávno rozešli, než to ale udělají, měli by se zamyslet nad tím, proč to tenkrát nevyšlo. Byla to jen hloupost nebo tam byl vážný důvod?

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi mají šanci proměnit svoje dlouholeté přátelství v lásku. Stačí k tomu opravdu málo, protože někdo z  kamarádů po vás touží už dávno. Ve druhé polovině měsíce začnete vidět svou spřízněnou duši v úplně jiném světle a začnou vás napadat myšlenky, které jste pro zatím neměli. Nebojte se do toho jít, protože danou osobu dobře znáte a víte, že vás nezklame. Máte šanci na krásný vztah plný porozumění.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny se snaží myšlenky na lásku zahnat praktickými věci, proto se budou daleko raději věnovat práci nebo třeba úklidu. Na lásku by přesto úplně zapomínat neměly, neboť se jich čas od času zmocní pocit osamělosti. V případě že se v jejich okolí momentálně nepohybuje nikdo zajímavý, měly by Panny poprosit přátele, aby se porozhlédli ve svém okolí a někoho příhodného zkusili Panence dohodit.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Na Váhy dýchne romantická atmosféra máje naplno! Budou si užívat rozkvetlé přírody i krásného jarního Slunce, které je pohladí po těle i duši. S miláčkem se proto budou cítit jako v době, kdy spolu teprve začínali chodit. Pokud Váha touží po nové lásce, potká ji na místě kde by ji vůbec nečekala. Dost možná kolem svého nového protějšku už delší dobu chodí, aniž by ho více zaregistrovala.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři by v žádném případě neměli na lásku zapomínat. I když bude první polovina měsíce rozpačitá, tak mohou doufat, že ta druhá se ponese v úplně jiném duchu! Po 18. květnu se situace radikálně promění a Štíři zabodují. Mělo by jít o někoho úplně nového, kdo pracuje ve stejném odvětví jako oni. Potkají ho náhodou, třeba na pracovní schůzce. Pokud jim daná osoba padne do oka, měli by Štíři okamžitě jednat.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Zamilovaní Střelci tak trochu vystřízliví a začnou na svém vztahu vidět věci, nad kterými před tím zavírali oči. Hvězdy jim ale rozchod nedoporučují, Střelci by naopak měli více přemýšlet a uvědomit si, že žádný vztah není ideální a jim bylo doposud s jejich drahou polovičkou dobře. Jisté komplikace se objeví v každém vztahu, ale silné svazky je dokáží společně překonat.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorohům přes cestu přeběhne člověk, který radikálně změní jejich plány. Pokud měli doposavad v některých otázkách jasno, budou teď na vážkách a rozhodnou se vyjet ze starých kolejí. Toto jarní osvěžení je v jejich zájmu, proto by se zrozenci tohoto znamení neměli změnám bránit. Jejich novým objevem bude člověk dost nekonvenční, který dodá jejich životu nový impuls.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři si v květnu užijí randění, které se vyvíjí žádoucím směrem. Jejich protějšek je naladěn na stejnou vlnu, proto si skvěle porozumí. Ke konci měsíce by měli Vodnáři začít uvažovat o tom, kam vlastně chtějí svůj vztah posunout. Dost možná začnou uvažovat o společném bydlení nebo rovnou o zásnubním prstenu. Můžeme je ujistit, že jejich drahá polovička to má úplně stejně.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Nový objev dokáže Rybám pořádně zamotat hlavu, že si budou každou volnou chvíli představovat společnou budoucnost. Vesmír je ale v tomto ohledu trochu varuje, protože není jistota, že to má jejich protějšek stejně. Ryby by měly trochu zpomalit a začít víc přemýšlet o vážných věcech. Kroky, jako je společné bydlení či zásnuby potřebují  čas a musí na ně být připraveni oba partneři.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články