Nesedí na vás horoskopy? Stačí odhalit vaši skrytou stránku!

Nesedí na vás horoskopy? Stačí odhalit vaši skrytou stránku!
Zdroj: Pixabay

Máte pocit, že na vás popis vašeho znamení vůbec nesedí? Považujete se za klidného Berana, skromného Lva či nepraktickou Pannu? Proč na někoho charakteristika jeho znamení naprosto sedí a na druhého ne? Všechno může být trochu jinak, než se obvyklé říká!

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 26. 03. 2020 06:00

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Berani nejsou ani tak výbušní jako spíš dynamičtí. Někdy bývají zbrklí a konají dříve, než myslí, proto je spousta lidí považuje za konfliktní. Berani se rozčílit dokáží, ale ještě rychleji se umí uklidnit. Emoce se jen málokdy vymknou jejich kontrole. Beran přeci nemusí být jen skopec se zakroucenými rohy, ale může vyhlížet i jako malý chundelatý beránek.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Podstatou Býka je všechno udržet, jde o znamení, které je spjato s blahobytem a prosperitou. Býci mají smysl pro krásné věci, i když vždycky záleží na to, co kdo za krásné považuje. Vkus se může lišit. Býci mají spíš pomalejší pracovní tempo, které je dané jejich rozvážností. Býci nejsou líní, jen nedělají věci, které za to podle nich vůbec nestojí. Nikdy se nenamáhají zbytečně.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci nejsou pomlouvači, jen rádi shromažďují fakta, jelikož je všechno zajímá a chtějí mít přehled. Jedná se o vzdušné znamení, které přitahují lehčí a veselejší témata a negativním věcem se občas záměrně vyhýbají. Není pravda, že Blíženci nevědí, co chtějí, ve skutečnosti bývají velice všestranní a umí od každého něco, proto se těžko rozhodují, čemu se budou věnovat naplno.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Rak nosí svůj krunýř pořád sebou. Právě tento krunýř je u Raků symbolem domova a emocionálních závazků, které jsou u tohoto znamení klíčové. Rak se ze svého krunýře nikdy nevymaní, ani když by chtěl. Raci jsou ve své podstatě citliví, za náladové je ostatní považují proto, že jde o vodní znamení spjaté s Lunou, které je velice proměnlivé jako jednotlivé fáze Měsíce.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Lvi nejsou lidé, kterým by záleželo jen na nich samotných. Často sami sebe dlouho hledají a zajímá je otázka, kdo jsou ve skutečnosti. Lvi jsou rádi ve středu zájmu, přesto jim nevadí, když jsou úspěšní i jiní lidé. Lvi nebývají závistiví a přejí druhým úspěch, štěstí a lásku. Dokáží se také zastat slabších a bojují čestně, Lev není lstivá šelma ani zákeřný predátor.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panny nemusí být neúnavné kritičky, kterým není nic dost dobré, jen chtějí, aby bylo všechno v pořádku a rády věci zlepšují. Panna je ochotná druhému pomoci a ukázat mu, jak dělat věci správně, jejím cílem není někoho shazovat, i když to dokáže. Panny nedělají věci kvůli uznání, ale díky vrozenému smyslu pro povinnost, odměnu už je pak pro ně příjemným bonusem.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jsou rády oblíbené, přesto se dokáží chovat dost rezervovaně a některé lidi si k tělu vůbec nepustí. Je to tím, že dobře vědí proč, jelikož toto znamení má dobrou intuici. Hledají harmonii a učí ostatní, jak spolu mají vycházet, i když se sami dokáží pohádat. Misky Vah zkrátka nejsou vždycky v rovnováze, ale mohou se i hodně vychýlit, to se stane tehdy, když Váha zastává radikální názor.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pověst Štírů není právě nejlepší. Štíři nejsou jen temní svůdci, kteří disponují nebezpečným jedem. Jde o znamení, které dělá všechno naplno, tedy i uspokojování svých potřeb. Energie Štíra je silná a proměnlivá jako element vody, kterému toto znamení náleží. Štír je stejně jako Rak rodině a emocionálně založený, akorát umí v případě ohrožení vypustit svůj jed.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci nejsou lidé, kteří se bojí závazků. Je pravda, že si hlídají svou svobodu, ale dokáží žít v letitém a spokojeném partnerském vztahu, jelikož se svým protějškem nalezli potřebnou harmonii. Střelec má rád dobrodružství, ale nemusí kvůli tomu procestovat půlku světa a pravidelně vstupovat do zakázané zóny, kolikrát mu postačí příhody, které zažil s kamarády na chatě.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozoroh je spíše rezervovaný, což ale vůbec neznamená, že kolem sebe nemá rád lidi. Většina Kozorohů má přátelskou povahu a ráda se baví s ostatními. Pravých přátel mají Kozorozi ve skutečnosti pár a nesmírně si jich váží. Kozoroh není člověk, který by myslel pouze na materiální věci, v každém případě ale chce mít své jisté a snaží se zaopatřit sebe i rodinu.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři jsou vizionáři, kteří mají hlavu v oblacích, ale nohama stojí pevně na zemi. Vodnář ví, co chce a dokáže pro svoje nápady získat lidi. Vodnář si umí trvat na svém, ale dokáže svoje stanovisko reprezentovat tak, že je jeho protivník často změní názor sám. Vodnářům se líbí zajímavé a neobvyklé věci, ale jejich vkus je dobrý a rozhodně nikoho neurazí.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby nejsou lidé, kteří by se utápěli ve svých emocích. Jejich vnitřní svět bývá bohatý, přesto Ryba ví, co je a co není možné. Emoce Ryb mohou být silné, ale také velice klidné jako hladina, která připomíná zrcadlo. Ryby jsou milující, přesto dokáží dát svému protějšku prostor, když cítí, že ho potřebuje. Ryby jsou přes svou jemnou povahu spíše introverti, které si k sobě pustí málokoho.

Další horoskopy ➔

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články