Horoskop pohádek pro všechna znamení zvěrokruhu: Kdo miluje Pyšnou princeznu, kdo Jasněnku?

Horoskop pohádek pro všechna znamení zvěrokruhu: Kdo miluje Pyšnou princeznu, kdo Jasněnku?
Zdroj: Unsplash

Vánoce klepou na dveře a my jistě opět zasedneme k televizi a strávíme čas u pohádek. Bude tou nejočekávanější Popelka, Sněhurka nebo Zlatovláska? Která princezna k vašemu znamení sedí nejvíc? To vše se dozvíte v horoskopu!

Jana Jánská
Jana Jánská 05. 12. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berani milují pohádky s princeznami. Nejraději mají klasické české a hrané. Jejich favoritem je Pyšná princezna, která je baví díky černobílému provedení.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci si ujíždí na animovaných pohádkách a je úplně jedno, jestli tam princezny jsou nebo nejsou. Jejich oblíbenou pohádkou je Shrek, kde úplně klasická princezna opravdu není.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blížencům se líbí hudební pohádky. Baví je, když se v nich hodně zpívá a ideálně i tančí. Pohádky však musí mít i vtip, jinak Blížencům nic neříkají. Stokrát za sebou by klidně mohli vidět Šíleně smutnou princeznu.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci milují vtipné pohádky. Pokud se někdo ze srdce u pohádek směje, jsou to Raci. Pokud se navíc jedná o vtipnou pohádku s princeznou, o to lépe. Jejich nejoblíbenějším kouskem je však S čerty nejsou žerty.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi si rádi dopřejí pohádky o princeznách a čarodějnicích. Baví je tajemno, čáry a magie. Mají však rádi i klasiku, tak nikdy neopovrhnou takovou pohádkou O princezně Jasněnce a létajícím ševci nebo Princ a Večernice.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny mají v oblibě novodobé pohádky, které se téměř nikomu nelíbí. Zbožňují potrhlé ošklivé princezny, které se v nich často nachází. Většinou pak nechápou kritiky a názory diváků, proč se jim daná pohádka nelíbila, když ony z ní byly nadšené.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy baví pohádky večerníčkového typu. Takový Rákosníček, Maková panenka nebo Maxipes Fík jsou jasnou volbou. Z těch o princeznách je baví televizní pohádkový seriál Princezna ze mlejna.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou největšími fanoušky pohádek, kde dobro vítězí nad zlem po velkém boji. Milují ten pocit, když princ zachraňuje princeznu ze spárů černokněžníka nebo draka. Příběh prožívají a často i pláčou nebo mají husí kůži.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci mají nejraději pohádky ze staré školy. Popelka, Zlatovláska nebo Sněhurka je jejich jasnou volbou. Libuška Šafránková a Pavel Trávníček se stali hrdinové jejich srdcí.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi milují pohádky. Mohli by u nich trávit hodiny. Hlavně ty animované a komediální je baví velmi. Toy Story viděli snad tisíckrát a Šmouly znají zpaměti. A když se přidá příběh o krásné Locice nebo Ledové království, to je teprve štěstí.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se rádi smějí, mají tedy rádi vtipné pohádky. Baví je Lotrando a Zubejda, Tři veteráni nebo S čerty nejsou žerty. Legendární pohádkové hlášky umí zpaměti a rádi jimi baví společnost.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby pohádky nebaví, když už se musí na nějakou dívat, je to z donucení. V životě viděly snad jen Mrazíka, Popelku a Honza málem králem. Letos se chystají na Zlatovlásku a Hrátky s čertem.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články