Horoskop tance: Blíženci milují candrbály, Střelcům jsou fuk posměšky!

Horoskop tance: Blíženci milují candrbály, Střelcům jsou fuk posměšky!
Zdroj: Pixabay

Chybí vám párty a diskotéky? Těšíte se, až zase otevřou bary a kluby a vy zase vyrazíte za písničkou? Myslíte si o sobě, že jste hvězdy parketu? Abyste se nemýlili! Ne každé znamení umí totiž tančit...

Jana Jánská
Jana Jánská 26. 11. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Berany oslovuje mírná a klidná hudba. Jejich doménou je jazz, moderní tanec, contemporary nebo muzikálový tanec. Jsou příznivci spíše hudby poslechové než taneční.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci milují hip hop. Vymetají rapové kluby a mejdany. Cítí se jako drsňáci s řetězem na krku a drinkem ve skleničce. Většinou se spíše pohupují do rytmu, než aby tančili.

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci rádi tančí na lidovky, potkáte je na bálech a tancovačkách. Vždy opouští zábavu jako poslední a kdyby to šlo, prošoupou střevíce.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raci tančí nejraději ploužáky. Milují ten pocit, když se mohou o někoho opírat tělo na tělo. Jsou to tulivé typy, což se odráží i na jejich způsobu tance.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi ze zásady netančí. Neumí to. Je to pro ně trapná záležitost, kterou absolvují tak maximálně po láhvi rumu. Raději baví společnost svými vtípky a nalívají panáky.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou vášnivé tanečnice. Jezdí po republice po všech tanečních party, kde si užívají svobodu, vášeň a hudbu plnými doušky. Chtějí mít vždy místo v první řadě.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy dávají najevo city tancem, proto u nich vidíte, jakou mají náladu právě na tanečním parketu. Neumí to moc se slovy, proto je to pro ně přirozený nástroj vyjadřování.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři jsou milovníky techna. Baví je party v přírodě, kde je hlučná hudba a nespoutaní lidé, kteří si dělají, co chtějí. Štíři jsou rebelové a jejich taneční styl tomu odpovídá.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci tančí často a rádi, vůbec jim navíc nevadí, že jim to nejde. Sice na ně kouká celý stůl a směje se, ale Střelec to má na háku a tančí si dál podle svého gusta.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi si užívají tanec na diskotékách jako nikdo jiný. Znají všechny pecky a jejich repertoár je opravdu veliký. Každý, kdo chce Kozorohovi stačit, musí se pěkně snažit.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnář tančí jak smyslů zbavený, když si dá pár piv s kamarády. Má na něj přímo čarovné účinky a jeho taneční umění pak baví celou společnost.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou talentované. Jde jim každý tanec, do kterého se pustí. Mají rytmus v těle a jejich taneční kreace z nich právem dělají krále tancovaček.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články