Horoskop nevěry: Pro Berany je to zločin, Váhy si rády "štrejchnou" jinde!

Horoskop nevěry: Pro Berany je to zločin, Váhy si rády "štrejchnou" jinde!
Zdroj: Pixabay
BERAN (21. 3. - 20. 4.): Berani si na své přijdou v sauně. Milují prostě kontrast chladu a vedra.BÝK (21. 4. - 21. 5.): Býci mají rádi sex ve vířivce. Připadá jim vzrušující, romantický... a tak trochu snobský!BLÍŽENCI (22. 5. - 21. 6.): Blíženci si to nejvíce užívají na extrémních místech, jako je výtah nebo veřejné toalety.RAK (22. 6. - 22. 7.): Raci nikdy neodolají sexu v autě. Pánové pak milují, když řídí a jejich partnerka se jim věnuje orálně.+ 8 fotek+ 9 fotek

Nevěra. Většina lidí ve vztahu z ní má strach a většina lásek skončí právě kvůli ní. Existují ale i znamení, kterým nevěra nevadí, nechtějí se vázat nebo volný vztah dokonce upřednostňují. V galerii se pak dozvíte, kde se jednotlivá znamení nejraději milují!

Jana Jánská
Jana Jánská 07. 11. 2020 07:00

BERAN (21. 3. – 20. 4.)

Beran neuznává nevěru a nikdy by ji neodpustil ani své polovičce. Zahýbání je pro něj takový zločin jako třeba vražda. Pokud byste se tedy snažili na party sbalit zadaného Berana, rozhodně nepochodíte.

BÝK (21. 4. – 21. 5)

Býci jsou temperamentní jak v životě, tak v posteli. Když se k tomu přidá nějaký ten alkohol, Býk se nevěře nebrání. Neudržuje však milenecké vztahy. Nevěra pro něj znamená jednou a dost!

BLÍŽENCI (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci milují, když je někdo chválí, obdivuje a flirtuje s nimi. Je to pro ně zdroj zábavy a hry. Nikdy to ale dál nenechají zajít a v posteli s nimi nikdy neskončíte, pokud jsou zadaní.

RAK (22. 6. – 22. 27.)

Raky sex nebaví, nemají tedy touhu někoho podvádět. Partnera si tedy místo sexuální přitažlivosti vybírají podle intelektu a smyslu pro humor. Sex mají tak dvakrát do měsíce a to se musí ještě hodně přemáhat.

LEV (23. 7. – 22. 8.)

Lvi jsou vášniví milovníci, co se otočí za vším, co vypadá k světu. Neholdují však romantice a vztahům obecně. Láska na jednu noc je tedy pro ně nejsnadnější volbou, jak ukojit své touhy a nemuset u toho moc mluvit.

PANNA (23. 8. – 22. 9.)

Panny jsou věrny svému znamení a své poprvé si často schovávají pro toho pravého. Když však pak jednou s pohlavním životem začnou, jsou jak utržení ze řetězu. Partner sem, partner tam, hlavně když je někdo zahřívá v posteli.

VÁHY (23. 9. – 23. 10.)

Váhy uznávají volnou lásku. Nevadí jim nevěry, ani jiné vztahy. Partner je pro ně někdo, koho nechtějí vlastnit a v podstatě se chtějí se svým protějškem vídat jen tehdy, když na to mají chuť. V mezidobí si ale může jejich partner dělat co chce a Váhy rozhodně žárlit nebudou.

ŠTÍR (24. 10. – 22.11.)

Štíři nesmí pít alkohol, ten z nich dělá nebezpečná zvířata a všichni se před nimi musí mít na pozoru. Je jedno, jestli se jedná o muže nebo ženu, Štír si jde tvrdě za svým a nezájem ho neodradí.

STŘELEC (23. 11. – 21.12.)

Střelci si rádi vyhodí z kopýtka a jako rozptýlení právě využívají nevěry. Není pro ně něčím, čím by podle nich partnerovi ublížili, ale jedná se pouze o kouzlo okamžiku. U nevěr nikdy neplýtvají svými city, ty si nechávají pro pravý vztah.

KOZOROH (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi rádi navštěvují nevěstince. Prostitutky jsou pro ně adekvátním řešením nevěry. Mají totiž často velký sexuální apetit a jejich partnerky jim neumí vždy vyhovět. Sex za peníze jim přijde naprosto běžný.

VODNÁŘ (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři se nevěrou mstí partnerům, kteří je psychicky a někdy i fyzicky šikanují. Dokazují si tak svou atraktivitu pro jiného člověka. Paradoxem je, že se stejně ke svému protějšku nakonec vrátí a opět se nechávají ponižovat.

RYBY (21. 2. – 20. 3.)

Ryby ví, že neumí být nevěrné, aniž by se do toho citově neangažovaly, proto to raději nedělají. Když už je Ryba nevěrná, většinou vymění partnera za partnera. Rozhodně neuznává nějaké vztahy za zády.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články