Dramatické novoluní ve Štíru: Vyvstane potřeba se mstít, otevřít staré rány i ztropit partnerovi žárlivou scénu

Dramatické novoluní ve Štíru: Vyvstane potřeba se mstít, otevřít staré rány i ztropit partnerovi žárlivou scénu
Zdroj: Unsplash

Ve čtvrtek 4. 11. 2021 nás čeká velmi intenzivní novoluní ve Štíru. Na scéně se objeví staré křivdy, potřeba se mstít i spalující žárlivost. To vše v jeden jediný den.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 03. 11. 2021 07:00

Pokud jste si mysleli, že konec roku proběhne v klidu, rychle vás vyvedeme z omylu. Štír je velmi silné znamení zvěrokruhu, které s sebou přináší záhady, tajemství i silné emoce. Ti, kteří o novoluní zklamou vaši důvěru, si ji zpátky už nikdy nezískají.

Ke slovu se dostane extrémní žárlivost

Toto novoluní přináší touhu po uzavření starých záležitostí. Ta však paradoxně přisype sůl do vašich ran. Pokud budete řešit staré křivdy, nikam se nedostanete. Vašim úkolem je soustředit se na přítomný okamžik a nechat všechno zlé za sebou. Měli byste se mít na pozoru a neříkat nic, co nemyslíte vážně. Vaše svobodná duše dostane v tomto období velký prostor k rozletu, pečlivě si však vyberte směr, kterým se chcete vydat.

Někteří mohou pociťovat extrémní žárlivost, a to i v situacích, které k žárlivosti zdánlivě nevybízejí. Nezapomeňte, že takové pocity vždy plynou z nejistoty, kterou v sobě máte zakořeněnou. Pracujte tak primárně s ní, prohledávat partnerovi telefon nebude tou správnou volbou.

Pro lidské slabosti nebude v práci místo

Pracovně bude tento den velmi úspěšný. Štíří odvaha vám umožní vyřešit věci, které jste dlouho odkládali. Možná si některé své postoje rozmyslíte a budete rozhodnější. Pokud nevyužijete této magické síly hned, další dny už k vám nepřijde. Nebudete mít pochopení pro lidské slabosti a od všech budete očekávat stoprocentní výkon.

Během novoluní je perfektní čas pro sběr bylin, jsou nejsilnější. Štír ovlivní močovou trubici, pohlavní orgány a konečník. Ženy by si tak měly dát pozor na prochladnutí a dlouhé vysedávání venku, muži na sexuální praktiky, při kterých by se mohli zranit.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články