Sobotní novoluní ve Střelci: Co přinese jednotlivým znamením zvěrokruhu?

Sobotní novoluní ve Střelci: Co přinese jednotlivým znamením zvěrokruhu?
Zdroj: Pixabay

V sobotu 4. prosince 2021 v 8:43 nastává novoluní ve Střelci. Ovlivní nejen zrozence v tomto znamení zvěrokruhu, ale přináší i přetnutí karmických vazeb s generacemi z otcovy strany. Podívejte se, co dalšího nás tento den čeká.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 04. 12. 2021 07:00

Rok 2021 přinesl jednotlivým znamením zvěrokruhu mnoho změn. Pravděpodobně by vás v lednu ani nenapadlo, kolik se toho stane. Novoluní ve Střelci uzavírá letošek pohodou, klidnou energií a silou hojnosti. Ty během roku přes všechny nesnáze ukázaly mnohým jiný směr v jejich kariéře. Síla novoluní jedněm ovlivní partnerské vztahy, dalším zase finanční situaci.

Čeká nás vyřešení hlubokých křivd či nevěry

Pokud chcete něco získat, zpozorněte. Přichází nejvhodnější doba! Konec roku je totiž tradičním prostorem pro změnu. V sobotu 4. prosince 2021 v 8:43 nastává novoluní ve Střelci a nejdůležitější bude právě pro zrozence tohoto znamení.

Ve stejný den mimo jiné nastane i úplné zatmění Slunce, které je velmi výjimečné. Další přijde až v roce 2024. Viditelné však bude pouze z Antarktidy, z našeho území nikoliv. V partnerských vztazích dojde k vyřešení mnoha dlouhodobých konfliktů, které si s sebou do nového roku již nechcete nést. Ať už jde o hluboké křivdy či nevěry, budete připraveni udělat tečku za vším, co už vám více neslouží.

Máme šanci přetnout karmické vazby

Přichází také období pro hluboký rozvoj duše. Pomohou vám afirmace a vizualizace, díky kterým si vytvoříte právě ten svět, ve kterém chcete být.

Je zde také velký prostor pro nápravu blízkých vztahů i přetnutí karmických vazeb. Zejména nás v tomto období budou ovlivňovat generace z otcovy strany. Nezapomeňte, že jejich vliv přetrvává až dvanáct generací a určuje náš pracovní výkon, soustředěnost i touhu po penězích. Dojde k několika událostem, které budou mít za následek vaše odloučení od některých blízkých.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články