Novoluní ve Střelci využije síly adventu: Ukončí nefunkční vztahy a dá zelenou novým projektům

Novoluní ve Střelci využije síly adventu: Ukončí nefunkční vztahy a dá zelenou novým projektům
Zdroj: Unsplash

Ve středu 23. listopadu 2022 nás čeká novoluní, které zahojí rány a posílí odvahu pustit se do nových projektů. Unikátní je také proto, že přichází s blížícím se adventem, nejmagičtějším obdobím roku.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 11. 2022 06:00

Novoluní ve Střelci ovlivní hlavně játra, kyčle, křížovou kost a stehna. Upozorní také na oblasti, které v našem životě dlouhodobě nefungují a u kterých jsme si přáli změnu. Nejpalčivější otázkou budou z pochopitelných důvodů finance. Už proto, že někteří z nás cítí tlak přicházejících Vánoc. Novoluní vnese také hranice do těch vztahů, které už dávno překonaly slušnost.

Vesmír se nachází v silné inspirační energii

Pokud se už dlouho toužíte pustit do vlastního projektu, který by do budoucna mohl být vaším hlavním zdrojem příjmu, právě teď máte šanci. Aby se vše povedlo, měli byste do konce prosince mít hotovou alespoň základní vizi. Právě na počátku nového roku bude totiž Vesmír ve velmi silné inspirační energii.

Střelec je ze své podstaty aktivní, dobrodružný a vždy touží dosáhnout toho, co si umane. Na druhé straně o sobě stále pochybuje a nikdy si dostatečně nevěří natolik, aby se za sebe uměl postavit. Rád filozofuje nad životem, a proto se právě v tomto období budete zamýšlet nad tím, zda by si váš život nezasloužil změnu. To, co si pro sebe přejete, je tu pro vás už dávno přichystáno. Stačí se pro to jen rozhodnout.

Novoluní ve Střelci vyřeší konflikty v lásce

Některé vztahy teď fungují v podstatě jen silou vůle. Právě ty by se mohly během novoluní vyřešit, protože se Střelcem přichází velká odvaha si plnit sny a načerpat novou sílu. Nikdo už nebude chtít nadále žít v tom, co nefunguje. Zároveň do teď některým chyběla kuráž, aby se nebáli projevit a otevřít novým možnostem.

Během novoluní neřešte konflikty. Toto období je tradičně novým počátkem, kdy můžete vyčistit stůl a zabojovat o to, co chcete. Listopadové je unikátní také v tom, že nastává blízko počínajícího adventu. Ten je už od pradávna nejkouzelnějším obdobím v roce, kdy se magické síly spojí.

Další horoskopy ➔

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Zahradní architekt Ferdinand Leffler prozradil největší prohřešky českých zahrad: Nejvíc je hyzdí vířivky

Související články

Další články