Meteorický roj Orionidy: Přichází čas na realizaci snů a projektů. Šance na úspěch je obrovská

Meteorický roj Orionidy: Přichází čas na realizaci snů a projektů. Šance na úspěch je obrovská
Zdroj: Pixabay

Jeden z nejvýznamnějších úkazů roku 2022 je tady! Maximum meteorického roje Orionidy se na obloze objeví v pátek 21. října v sobotu 22. října. Jelikož nás záhy čeká částečné zatmění Slunce a také novoluní ve Vahách, jde o velmi silné energie, které přicházejí najednou. Vesmír tak otevírá své brány a dává velkou šanci na úspěch. Pomocná ruka, kterou někteří hledali, je tady. Co nás čeká?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 20. 10. 2022 06:00

Orionidy jsou tradičním meteorickým rojem spojeným s Halleyovou kometou. Jejich název je odvozen od souhvězdí Orion, ve kterém leží bod, z nějž roj zdánlivě vylétá. Na obloze se objevuje každoročně a přináší skvělou příležitost, jak konečně rozhýbat energie ve Vesmíru a splnit si, po čem duše touží.

Měsíc nebude Orionidy rušit

Orionidy jsou jedním z nejzajímavějších nebeských úkazů, které jsme letos mohli zaznamenat. Jejich maximum nastane v pátek 21. října a v sobotu 22. října. Velmi krátce po tom, 25. října, dojde k částečnému zatmění Slunce a také k novoluní ve znamení Vah. Měsíc tak nebude pozorování roje prakticky vůbec rušit.

Pro ty, kteří se ještě pořád nerozhoupali, aby chytili příležitost za pačesy, a změnili tak svůj život, jde o velmi silné energie, které přicházejí takřka najednou. Budeme mít mnoho sil, zvládneme i nemožné a zároveň si budeme jisti, co naši duši těší. Je také velmi vysoká šance na přivolání nových věcí, plánování, kouzla a rituály.

Vše se vyjasní, síly budou padat z nebes

Zkuste v tomto období svou oblíbenou meditaci, která by měla zahrnovat manifestaci přání. Zkuste se nepřepínat, najít si klidné místo a nakročte směrem k silám, které vám budou doslova "padat z nebes". Dívejte se na svět s otevřenýma očima, najednou bude vše v rovnováze a vyjasní se v jednotné stanovisko. Šance na úspěch, které v posledních týdnech klesaly, se obnovují v přirozený začátek pozitivní vlny.

Pokud jste do teď byli velmi nerozhodní, právě překlenutí novoluní ve znamení Vah vaši energii obnoví a budete mnohem více přizpůsobí nenadálým situacím. Posiluje se schopnost vyjednávání, neprohloupíte, pokud si na své projekty přizvete odborníka. Expertem, kterého pro své záměry potřebujete, je pravděpodobně někdo z vašich známých, který vám rád podá pomocnou ruku.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články