Kouzla lásky podle britské čarodějky aneb Jak si milostnou magií přivolat štěstí a partnera

Kouzla lásky: Britská čarodějka radí, jak na štěstí a vztahy
Zdroj: Unsplash

Historie kouzel lásky sahá do dávných dob starověkého Egypta. Již na tabulkách s klínovým písmem byly zmínky o různých erotických rituálech. S těmito kouzly se setkáváme i dnes. Třeba v Anglii se jim věnuje Dee Johnson, která si říká moderní čarodějnice.

Kamil Šivák
Kamil Šivák 28. 06. 2022 14:00

Kouzla lásky mohou být v podobě psaného textu, lektvaru, rituálu a předmětů jako je svíčka a panenka. Podle Dee Johnson je nejlepší den na kouzla pátek, neboť ten den vládne Venuše, bohyně lásky. A měsíc by měl být ve fázi dorůstání. Musíte také mít pozitivně naladěnou mysl a věřit tomu, co děláte. Pak z vás bude vycházet potřebná energie a vibrace.

Magie svíček

K tomu kouzlu budeme potřebovat dvě červené svíčky. Jedna reprezentuje vás a druhá vašeho partnera. Následně v misce smíchejte okvětní lístky růže a olej z pačuli, plumérie, dračí krve a heřmánku. Touto směsí potřete nejprve “vaši” svíčku a poté tu partnerovu. Během večera svíčky pomalu přibližujte k sobě.

Na další kouzlo jsou zapotřebí dvě panenky. Ta, jenž představuje váš protějšek, může mít na sobě jeho fotografii. Do vnitřku panenek se vloží okvětní lístky růží, krystaly růžového křemene a milostná korespondence. Panenky se pak dohromady obtočí stuhou. Opět se doporučuje rituálu stoprocentně věřit a provést vše do posledního detailu.

Jak najít novou lásku

Pokud chcete najít novou lásku, začít znova a zbavit se negativní energie, můžete zkusit kouzlo s papírky. Je ale třeba dávat obzvláště dobrý pozor, neboť budete manipulovat s otevřeným ohněm.

Připravte si dva talířky, jeden bude tmavý, druhý bílý. Na jednu hromádku napište lístečky s tím, co chcete ve svém životě mít, na druhé bude sepsáno to, co má odejít, co vám vadí. Talířky postavte na zem asi metr od sebe. Dejte do nich něco hořlavého a začněte je obcházet v kruhu. Do tmavého talířku vhazujte na spálení vše špatné, do světlého vaše přání a touhy. Zkusíte to?

Kouzelný lektvar

Do 250 ml francouzského vína dáme vařit nakrájený zázvor, lístek růže, lžíci kotvičníku, trošku skořice a růženín, který předtím omyjeme vodou a po dobu deseti minut ho přitiskneme na srdce. Vše se vaří o půlnoci a přesně dvě minuty. Musíme při tom opět myslet na svého partnera. Neochutnáváme, první musí partner!

Do lektvaru přidáme med a necháme vystydnou na okně, neboť něj musí dopadat měsíční světlo. Kámen vyndáme a začneme ho nosit jako talisman. V den podání lektvaru je důležité mít sex a vypít ho večer při zapálených růžových svíčkách, každá bude na jedné světové straně. A výsledek? Pokaždé, když pohladíme svůj kámen, měl by si na nás náš milý vzpomenout.

Zdroj informací: 

Cosmopolitan.com: Love spells: a beginners guide

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články