Slunce vstupuje do Vodnáře: Přináší ambice, skryté touhy, žárlivost i potřebu vlastnit

Slunce vstupuje do Vodnáře: Přináší ambice, skryté touhy, žárlivost i potřebu vlastnit
Zdroj: Freepik

Slunce vstupuje do Vodnáře, který není vůbec jednoduchým znamením zvěrokruhu. Má v sobě velkou odvahu a touhu dokázat cokoliv na světě, zároveň miluje až toxicky a snaží se lidi kolem sebe ovládat. Co tohle období přinese právě vám?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 22. 01. 2022 07:00

V pátek 21. ledna opustilo Slunce znamení Kozoroha a vstoupilo do Vodnáře. Přináší s sebou velké ambice jednotlivců, zároveň ale podnítí žárlivost a majetnické vztahy. Co můžeme v tomto období očekávat?

Láska, žárlivost i potřeba vlastnit

Vodnář je tradičně vizionářské znamení, které věří na splnění i těch nejodvážnějších snů. Lidé zrození v tomto období bývají skvělými psychology a kouči, protože se umějí vcítit do ostatní a vždy přesně vědí, jak je motivovat. Zároveň se však potýkají s mnoha pochybami sami o sobě, nikdy o tom ale nehovoří nahlas. Chtějí, aby je ostatní vnímali jako silné osobnosti. Pro své nejbližší jsou schopni překonat veškeré překážky.

Pokud se Vodnář zamiluje, dokáže odpustit cokoliv. Zajímavé však je, že mu ublíží i úplné maličkosti, které by ostatní znamení zvěrokruhu přešla se vztyčenou hlavou. Vodnáři však neumějí oddělovat lásku od závislosti, stejně tak si ji pletou s vlastnictvím. Raději tak zůstávají v nefunkčních vztazích, než aby jejich partnera měl někdo jiný.

Velké zisky, velké ztráty

Vláda tohoto znamení přináší změny v partnerských vztazích. Pravděpodobně můžeme čekat, že se důvěrně známé otřese v základech. Vyvstanou velké otázky, které zůstávaly doteď nevyřčené. Řešit se budou závazky, jako je manželství či potomci. V pracovních vztazích zavládnou faleš a podrazy, dlouho však skryty nezůstanou. Vodnáři jdou často přes mrtvoly, proto i lidé v tomto období udělají pro svůj profit to, čeho by se dříve neodvážili.

Budete cítit odvahu, ale i potřebu změny. Dobře si rozmyslete, zda činíte kroky, které jsou vám skutečně ku prospěchu. Dejte si pozor, abyste se v partnerském vztahu nestali toxickým protějškem. Můžete mnoho získat, ale i mnoho ztratit. Záleží jen na vás, jak budete s druhými jednat a čemu ve svém životě věnujete momentálně pozornost.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články