Slunce vstupuje do znamení Kozoroha: Přináší velký převrat a touhu prosadit vlastní názor

KOZOROH (22. 12. - 20. 1.)
Zdroj: Pixabay

Podívejte se, co přináší nadcházející období Kozoroha a čeho je třeba se vyvarovat. Zabojujeme konečně o své sny, nebo budeme spíše submisivní?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 21. 12. 2022 06:00

O zimní slunovratu, tedy 21. prosince 2022 přesně ve 22.49, vstoupí Slunce do znamení Kozoroha. To s sebou přinese nové podněty, odvahu i vůli změnit, co dříve nepřipadalo v úvahu. Nadále nebudete zůstávat v zaměstnání, které vám nepřináší takový finanční zisk, který si představuje. Budete odhodlaní, což povede k velkému úspěchu.

Kozoroh přinese rozporuplné energie

Kozoroh je totiž přirozeně ambiciózní a cílevědomé povahy. Je pro něj typické dlouhé přemyšlení, vizionářské sny a také se umí vzdát pohodlí, aby něčeho dosáhl. To je pak zcela zásadní v tom, jak umí v životě uspět. Zároveň je spolehlivý a zodpovědný, proto s ním nebývá těžké žít.

Jen když se urazí, je to pro jeho protějšek náročná situace, ve které kolikrát neví, jak se zachovat. I taková energie nás v následujících týdnech čeká. Budeme se zmítat mezi přesvědčením, že nemáme být nevděční a přijmout věci tak, jak jsou, a zároveň v touze vše naráz vyřešit. To může ještě během Vánoc přinést hned několik komplikací.

Kozoroh nás přiměje prosadit náš názor

Spolu s novým rokem začíná také nová éra, vědomě opouštíme staré vzorce, které jsme si ukotvili. Budeme se chtít vymanit z vlivu rodiny, který pro nás ne vždy byl přínosný. Dovolíme si s lidmi nesouhlasit a zároveň podpořit svůj názor.

Konečně si "otevřeme pusu" a řekneme druhým od plic, co v sobě už dlouho nosíme. Bude to velký převrat, protože dříve jsme se drželi spíše zpátky, Střelec je nekonfliktní a nepouští se do ničeho, pokud nemusí. Kozoroh se s tím ale popere intenzivně a nenechá kámen na kameni.

Další horoskopy ➔

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články