Slunce vstupuje do znamení Vah: Dá vám sílu zbavit se části přátel i konečně žít podle sebe

Slunce vstupuje do znamení Vah: Dá vám sílu zbavit se části přátel i konečně žít podle sebe
Zdroj: Shutterstock

Ve čtvrtek vstupuje Slunce do znamení Vah. Ačkoliv toto nerozhodné znamení zvěrokruhu nesnáší změny, letošní podzim jich bude plný. Zejména v lásce a přátelství.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 23. 09. 2021 07:00

Ve čtvrtek 23. 9. 2021 vstoupí Slunce do znamení Vah, které s sebou přinášejí mnoho mužské energie. Ta se projeví tlakem na výkon a zvýšenými nároky, které budeme klást sami na sebe. Jde o velkou změnu, protože Váhy tradičně vyzařují ženskou energii, a to i když je jejím představitelem muž. Vyrovnávat to bude zejména touha po lásce a vnitřním klidu.

Finanční hojnost ve své největší síle

Projeví se také jistý individualismus, který protřídí naše přátele. Nebudete mít potřebu udržovat vztahy, které drží jen silou vůle. Pokud vás dlouhodobě trápí finanční situace, období Vah s sebou přinese energii hojnosti. Využijte toto období pro svůj duševní rozvoj. S podzimem přichází více času, který trávíme doma, a tak se nám otevírá mnoho možností.

Pracujte na odstranění všech bloků, které vás drží dál od vysněného života. Zkuste pracovat se svým vnitřním dítětem a hledat touhy, které vám byly v dětství odepřeny. Jsou to ty, které jste v dospělosti toužili naplnit jako první. Pokud si nejste jistí v pracovní sféře, znovu se vraťte do dětství. Hledejte činnost, která vám jako malým dělala největší radost, případně tu, ke které tíhnete, když prokrastinujete.

Začněte konečně žít podle svých pravidel

Váhy s sebou přinášejí také velkou sílu, co se lásky týče. Budete mít vůli překonat jakoukoliv nesnáz, která vám přijde do cesty. Uvědomíte si, o co skutečně stojíte a co je jen póza vůči ostatním. Nebudete mít nadále potřebu někomu něco dokazovat a začnete konečně žít podle svých pravidel. To je ostatně něco, co jste měli udělat už dávno.

Nepotřebujete dělat na nikoho dojem ani lidem dokazovat, jaký váš život je. Uvědomte si, že většinu lidí ani nezajímá, jak žijete. Nepřemýšlejí o vás tak často, jak se domníváte. Žijte pro sebe. Když je vám zle, tak ti, kterým něco dokazujete, tu nejsou. Myslete na to a učiňte období Vah začátkem něčeho nového, byť se to může zdát zpočátku těžké. Váhy totiž nenávidí změny.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články