Speciální horoskop ke Dni otců: Jaký je váš tatínek podle zvěrokruhu? Kdo naučí děti lumpárny a kdo je přísný?

Speciální horoskop ke Dni otců: Jaký je váš tatínek podle zvěrokruhu? Kdo naučí děti lumpárny a kdo je přísný?
Zdroj: Freepik

Dnes se po celém světě slaví Den otců. Připomíná, jak důležité místo mají tátové v životě všech dětí. Jak plní jednotlivá znamení zvěrokruhu svou roli?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 19. 06. 2022 06:00

V neděli 19. června se slaví Den otců. Je alternativou ke Dni matek, který je u nás mnohem populárnější. My jsme nelenili a máme pro vás speciální horoskop! Podívejte se na tatínky podle zvěrokruhu. Možná se utvrdíte, že máte doma poklad, nebo získáte perfektní přehled k výběru budoucího partnera!

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Pro Vodnáře je velmi důležité, aby měly děti vlastní názor a snažně v tom své ratolesti podporují. To může na někoho působit až nevychovaně, Vodnáři ale dobře vědí, co dělají. Své děti přijímají takové, jaké jsou.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Na svých dětech někdy lpí až přehnaně, v srdci ale mají mnoho lásky. Pozor na opičí lásku! Ryby se vždy postarají, aby jejich potomkům nic nechybělo. A aby v nich našli oporu, kterou potřebují. Po rodině většinou touží od útlého věku, čímž se nijak netají.

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Bývají velmi autoritativní, vždy však s dobrým úmyslem. Nemají v povaze dávat nesmyslné příkazy, které by nikam nevedly. Jejich cílem je vychovat ze svých dětí silné jedince, kteří se nebudou bát žádné těžké situace. A v tom jsou Berani nejlepší.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pro Býky je zásadní předat svým dětem to, co se sami v životě naučili. Trvají na tom, co sami vnímají jako zásadní. Nikdy nepřekračují nastavené hranice. Cílem Býků není rozmazlovat. U dětí vždy dbají na vzdělání a osobnost.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pro svou rozevlátou povahu jsou dětem často vzorem, ke kterému vzhlíží. Zkrátka se jim líbí, že tatínek není tak úplně autoritativní a snaží se být spíš dobrým kamarádem. Blíženci potomky učí, jak si stát za tím, co cítí. Umí hluboce milovat, o své děti se ale často až přehnaně strachují.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Tatínci ve znamení Raka jednají se svými dětmi vždy s láskou a respektem, jinak to ani neumí. Svým ratolestem splní, co jim na očích vidí. Snaží se svou rodinu zabezpečit a ochránit před všemi negativními vlivy, s jakými se mohou venku setkat.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Jejich přirozenou vlastností je ochrana rodiny, umí však dát dětem prostor. Zakládají si na svém volnomyšlenkářství. A k tomu vedou i děti. Nechávají je vyvíjet se samostatně, zasáhnou jen tehdy, když je skutečně třeba. Paradoxně v dospělosti jim dělá problém zvyknout si, že děti vyrostly.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

Ačkoliv Panny se mohou občas tvářit velmi chladně, děti je milují a vzhlíží k nim. Neurčují, kam by se jejich potomci měli vydat, ani co by mohli studovat. Nechávají jim volný rozlet do života a vyplácí se jim to. I v dospělosti bývají skvělými parťáky.

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Obětavé Váhy, které nevynechají příležitost pomoci druhému, nesnesou, pokud má někdo připomínky na jejich výchovu. To vyletí jako čertík z krabičky! Zároveň jsou však v mnoha ohledech nejisté a hledají odpověď.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Lépe komunikují neverbálním způsobem. Pro své děti vždy touží zajistit fungující rodinu, bezpečí a domov. To se jim daří. Na společné cestě nesnesou lež. Občas jim dělá problém si s dětmi hrát, zejména pokud jsou malé.

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Se svými dětmi se mění na nezdolného lumpa, který v hračkách objevil další svět. Nebojí se uznat svou chybu a snaží se, aby jeho děti vždy věděly, že jsou milované. Střelci mívají se svými dětmi velmi blízký vztah i v dospělosti.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Chtěli by své děti vychovávat v respektu a pochopení, mnohdy ale marně hledají hranice. Jednají velmi intuitivně, a tak jim občas bouchnou saze. Za to se umí vždy omluvit. Nikdy se netváří jako poslední spravedlivý, naopak děti jsou pro Kozorohy rovnocennými partnery.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články