Úplněk ve znamení Býka: Přijde poslední šance, jak tento rok kráčet po vysněné životní cestě

Úplněk ve znamení Býka: Přijde poslední šance, jak tento rok kráčet po vysněné životní cestě
Zdroj: Unsplash

Čeká nás magický pátek! Nejen úplněk v Býku ovlivní jednotlivá znamení zvěrokruhu. Z různých částí Země bude rovněž vidět částečné zatmění Měsíce. Co vám přinese tento den?

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 18. 11. 2021 07:00

V pátek nad ránem se dočkáme jednoho z nejsilnějších úplňků tohoto roku. Přináší tak pro jednotlivá znamení zvěrokruhu jednu z posledních šancí, jak si splnit své sny a uvěřit v nejlepší možný život.

Mimo silný úplněk v magickém Býku nás v pátek čeká i částečné zatmění Měsíce. Z našeho území však nebude tolik viditelné, užijí si ho zejména v Rusku, části USA a Tichém oceánu.

Dovolte si opustit to, co už vám neslouží

Úplněk nastane přesně v 9:57 ráno. Vliv bude mít hlavně na oblast úst a hlasivky. Vše, co má být vyřčeno ještě tento rok, musí být povězeno nyní. Pokud už dlouho odkládáte projekt, ve kterém vidíte finanční profit, měli byste se do něj okamžitě pustit. Půjde zejména o materiální záležitosti a změny v pracovních oblastech.

Je čas jít dál a opustit to, co už vám více neslouží. Dovolte si zariskovat a změnu očekávejte s nadšením. Bude rozhodně stát zato! Zejména těm, kteří se narodili na konci roku či na začátku toho následujícího. Už teď se otevírají brány roku 2022 a poskytují velký prostor pro rozlet.

Pozor na štítnou žlázu

Mnohé rány by mohly v tomto období utrpět také rodinné a partnerské vztahy, které budou emočně velmi napjaté. Mezi znameními zvěrokruhu bude dominovat nervozita a strach z nejisté budoucnosti. Ten však zmizí, pokud se od něj odpoutáte a hrdě se vydáte do neznáma.

Tradičně se během úplňku nedoporučuje žádný lékařský zákrok. Nebojte se však věnovat bylinkám a jejich sběru. Ze zdravotního hlediska si dejte pozor na hlasivky, hrtan a štítnou žlázu. Ti, co se s ní léčí, by měli dbát na výsledky svých testů a nepodceňovat návštěvy lékařů.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články