Velký horoskop lásky na září 2022: Vodnáři konečně překonají hádky, Lvi odhalí tajemství

Velký horoskop lásky na září 2022: Vodnáři konečně překonají hádky, Lvi odhalí tajemství
Zdroj: Freepik

Podívejte se, co si hvězdy přichystaly pro jednotlivá znamení na září 2022 a čeho byste se měli tento měsíc raději vyvarovat! Už brzy zjistíte, že vše, co si na poli lásky a partnerských vztahů přejete, můžete mít. Jen se musíte zvednout a začít konečně jednat.

Denisa Zajíčková
Denisa Zajíčková 27. 08. 2022 06:00

Léto se pomalu chýlí ke konci a přichází, pro někoho pochmurný, pro dalšího barevný, podzim. Podívejte se, co hvězdy přinášejí a čeho byste se měli v oblasti lásky vyvarovat.

Vodnář (21. 1. - 20. 2.)

Konečně byste mohli s partnerem urovnat hádky, které vás tížily a dělaly doma pořádné dusno. Spojí vás děti či blízcí přátelé. Ještě to nevzdávejte, je čas to zachránit. Partner vám bude oporou, pokud mu dáte šanci. Zatím se cítil odstrčený.

Ryby (21. 2. - 20. 3.)

Pokud jste nezadaní, právě v září byste mohli potkat někoho, kdo vás naprosto šokuje. Bude totiž splňovat vše, co byste si u partnera přáli. Ani jste už nedoufali, že by se někdo takový objevil! Zadaní mají naopak šanci zažít mnoho romantických (a netradičních) chvil. Nechte se pohltit okamžikem…

Beran (21. 3. - 20. 4.)

Lásku byste mohli najít v zahraničí. Pokud v září ještě vyrazíte za sluncem, určitě neuděláte chybu. Zasloužíte si chvíle odpočinku, který váš vztah s partnerem jen posílí. Každý někdy potřebuje svůj prostor, tentokrát ale celou situaci nejlépe urovnáte společně nad dobrým drinkem.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Vy si zkrátka nedáte pokoj, to je jedna hádka za druhou. Nedivte se, až to váš protějšek přestane bavit, sbalí si svých pět švestek a odkráčí za někým, kdo s ním mluví úplně jinak. Máte šanci to změnit, snažte se, kupte dárek. Dělejte ale už konečně něco!

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

V práci po vás bude pokukovat někdo mladší, což vás trochu rozhodí. Nakonec si ale řeknete proč ne a na tu skleničku s ním vyrazíte. Bude ale pravděpodobně poslední, protože vy moc dobře víte, že tohle vám za to nestojí. Jste už trochu někde jinde.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Nemusíte každému vysvětlovat, jak to doma máte a proč zrovna vy nechcete udělat ten další krok. Do vás dvou nikdo nevidí. Opečovávejte si to, co nosíte v srdci, každý den. Je to dar. Jestli ale cítíte, že kráčíte životem vedle nesprávného člověka, nikdy nebude pravý čas na to, abyste začali celou věc řešit. Začněte hned.

Lev (23. 7. - 22. 8.)

Přijdete partnerovi na něco, co vám rozhodně úsměv na tváři nevykouzlí. On se ale o tom nehodlá bavit, navíc bude tvrdit, že vše až příliš zveličujete. Najděte hranici, kdy už vás jeho jednání sráží a kdy jde jen o vaše interní vtípky. Vše se dá řešit, o žádné velké nevěry u vás určitě nepůjde.

Panna (23. 8. - 22. 9.)

V září si udělejte více času na sebe i svou rodinu. V partnerském vztahu zavládne klid a pohoda. Nezadaní mají šanci, že potkají lásku jejich života, která naplní veškerá jejich očekávání. Zase se ukáže, že kdo si počká, ten dočká…

Váhy (23. 9. - 23. 10.)

Někdo z vaší minulosti si vás zavolá zpět. Nemusí to být hned špatné, protože jen vy víte, co se mezi vámi událo a jaký vliv to mělo. Možná vás od toho budou blízcí zrazovat, protože jste je využili jako vrby v době, kdy vám bylo opravdu zle. Ale časem to pochopí.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud cítíte, že vám zrovna teď v životě není dobře, zaměřte se na oblasti, které skutečně dlouhodobě nefungují. Protože pokud vy budete v pohodě, srovnají se i mezilidské vztahy kolem vás. Kdo by chtěl mít doma neustále nervózního čertíka?

Střelec (23. 11. - 21. 12.)

Partner vás bude žádat o více pozornosti, ať už výslovně, či jen náznaky. Měli byste reflektovat také jeho pocity, byť teď máte na spoustu věcí jiný názor. Vaše vztahy se urovnají, když si zase projevíte tu lásku, která mezi vámi byla. Ještě není čas něco vzdávat.

Kozoroh (22. 12. - 20. 1.)

Čeká vás velká romantika! Partner se bude snažit o nějaké to překvapení, což vás potěší. Možná právě na podzim si ještě najdete čas na pár dní o samotě v přírodě, kde si konečně budete moct v klidu promluvit, užít si jeden druhého a netrávit večery jen u televize. A přesně to potřebujete.

Další horoskopy ➔

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články