Jarka (53): Sousedka se živí vlastním tělem. Nechápu, co na ní chlapi vidí, je starší než já, zanedbaná a ošklivá

Příběhy ze sousedského soužití: Sousedka se živí vlastním tělem. Nechápu, co na ní chlapi vidí, je starší než já, zanedbaná a ošklivá
Zdroj: Freepik

Paní Jarka má sousedku, která se setkává s muži za peníze. Zamýšlí se nad tím, co na ní vlastně vidí. A proč jsou ochotní platit za čas strávený se starou a ne moc hezkou ženou.

Jana Jánská
Jana Jánská 24. 03. 2024 15:00

Květoslavu (59) znám hodně dlouho. Znala jsem také jejího nebožtíka manžela, který zemřel před pěti lety. Kdyby věděl, jak Květa dnes žije, určitě by se obracel v hrobě.

Zjistila jsem sousedčino tajemství

Květa se pak uzavřela do sebe a po nějaké době jsme se už jenom zdravily, když jsme se potkaly třeba u výtahu. Nebylo jí moc do řeči a veškeré pokusy o kontakt odmítala. Tak jsem se přestala snažit. Je to její život, pokud nechce s nikým mluvit, já s tím asi nic nenadělám.

Ovšem před časem se stalo něco, co mě přimělo věnovat jí víc pozornosti. Na schodech jsem potkala cizího muže. Šel se skloněnou hlavou a snažil se tvářit nenápadně. Ale tím byl ještě víc podezřelý. Bála jsem se, jestli třeba nejde o zloděje.

Řekla jsem o tom doma svému manželovi a ptala se ho, jestli bychom s tím neměli něco udělat. "Víš, já ti to nechtěl říkat, ale on určitě šel za Květou," pověděl mi manžel. "Ona někoho má?" překvapilo mě. "Ne tak docela. Ona prostě šlape..." dodal a vyrazil mi dech.

Sousedka se živí jako prostitutka

"Jak a proč... Jak to vlastně víš?" vychrlila jsem na manžela spoustu otázek. "Hele, brzdi. Vždyť je to stará rachejte," bránil se. Pak mi řekl, že se o tom dozvěděl od souseda. Potkali se venku na cigárku a on mu řekl, co dělá Květa už asi půl roku.

"Když to na mě vybalil, málem jsem polkl cigáro. Ta představa, že to někdo dělá zrovna s ní. A ještě jí za to platí..." uchechtl se manžel. Pro něj to byla legrace, ale já měla zmatené pocity. Takových žen mi je trošku líto. Kdoví, co ji k tomu přivedlo.

Divím se mužům, kteří za ní chodí

Ve filmech jsou prostitutky často mladé a hezké ženy, které mají i nějakou úroveň. Vždycky si vzpomenu třeba na Julii Roberts. Ale Květa? Před pár dny jsem ji potkala ve výtahu, když byla vynést odpadky. Měla na sobě starý župan, řídké vlasy jí zplihle visely na ramena. U kadeřníka určitě nebyla už hodně dlouho.

Koutkem oka jsem ji pozorovala a nestačila se divit. Šourala se v rozšmatlaných pantoflích jako babička. Přišlo mi, že je docela zanedbaná na to, aby nějakého může vůbec ve svém věku přitahovala. A ještě jí za to platí? Chlapi, co je to s váma? Nevím, koho mi bylo víc líto. Jestli jí, nebo těch mužů, co za ní chodí...

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články