Jindřich (41): Zamiloval jsem se do lehké děvy, ale žádná Pretty Woman z toho nekouká

Jindřich (41): Zamiloval jsem se do prostitutky, ale žádná Pretty Woman z toho nekouká
Zdroj: Unsplash

Jindřich byl sám příliš dlouho. Ženská něha mu chyběla natolik, že využil služeb profesionálky. Zatímco pro ni to byla jenom práce, Jindřich se zamiloval. A začal žárlit.

Jana Jánská
Jana Jánská 02. 06. 2023 13:00

Nechci se za své chování nijak omlouvat. Jsem dospělý chlap, který by už měl mít rozum. Jenže já ten svůj někde ztratil. A už několik týdnů trpím, protože žárlím na jednu ženu, která nemůže být věrná už jen kvůli svému povolání...

Ženu jsem neměl už opravdu dlouho

Rozvedl jsem se před třemi lety, ale moje manželství nefungovalo již dávno předtím. Do svatby nás tak trochu dohnalo těhotenství. Když manželka potratila, byl to definitivní konec vztahu.

Po rozvodu jsem se cítil hodně osamělý. Ženy v mém okolí mě litovaly, ale všechny už byly dávno zadané, takže se mě žádná "neujala". S kamarády chodím na pivo a dobře se bavím, jenže oni pak stejně jdou ke svým rodinám. A já se vracím do prázdného bytu.

Toužil jsem po tom, aby tam na mě někdo čekal a aby mě měl rád. Po několika letech samoty by mi stačilo jenom to, aby tam někdo prostě byl. Chyběl mi fyzický kontakt a intimita. Musím přiznat, že lechtivá videa z internetu mě po čase omrzela. A tak jsem se rozhodl zkusit seznamku. Jenže jsem se bál dávat na internet svou fotku a žádná z žen, které jsem napsal, mi neodpověděla.

Našel jsem si ženu za peníze

Zkrátím to. Moje zoufalství dosáhlo takového stadia, že jsem se podíval na inzeráty prostitutek. Překvapilo mě, že se nabízí desítky žen všech věkových kategorií a slibují leccos. Probíral jsem se tím celé sobotní dopoledne, než jsem si jednu vybral. A pak mi trvalo několik hodin, než jsem se jí odhodlal zavolat.

Seděl jsem na balkoně a přemýšlel nad tím, jestli dělám dobře. Pak jsem vytočil číslo a po prvním zazvonění to típnul. Ruce se mi třásly, když jsem na to číslo zavolal znovu. Ozval se příjemný hlas, se kterým bych si mohl povídat celý den. Když se mě zeptala, co budu chtít, vlastně jsem ani nevěděl, co jí na to mám říct. Trochu ji to zaskočilo, tak mi řekla cenu za hodinu.

To mě vrátilo do reality. Chvíli jsem mlčel. „Co je s tebou, zlato?" přerušila ticho. Pak jsem jí řekl, že přijdu ještě ten večer. Osprchoval jsem se a vyrazil za ní. Musím říct, že jsem byl hodně nervózní a když mi dveře otevřela žena, která byla o pár let starší než já, opět jsem zaváhal. Ale pak jsem šel dovnitř, protože podruhé bych se už asi neodvážil.

Miluji prostitutku

Když bylo po všem, vyplázl jsem peníze, dostal pusu na cestu a byl vyprovozen ven. Tam někde by to mělo končit, protože vím, že jsem neudělal věc, na kterou bych mohl být hrdý. Jenže já té ženě cestou domů napsal, že se mi to moc líbilo. Odepsala, že jí také a mám se prý někdy stavit...

Tak jsem se stavil. A ne jednou. Někdy jsem několik hodin seděl na lavičce v nedalekém parku a sledoval vchod do jejího domu. Jakmile tam vešel nějaký muž, v srdci jsem pocítil bodnutí. Je možné že žárlím na prostitutku? Když jsem u ní, nejde mi jenom o sex. Rád s ní trávím čas a ne nutně jen v posteli. Pozval jsem ji na kafe, ale odmítla. Trápilo mě to. Já vůl se asi zamiloval. Je naivní, když si představuji, že si ji jednou odvezu domů jako Vivian z Pretty Woman? Takové věci se ve skutečnosti určitě nestávají.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články