Jídelníček Christiny Aguilery: Slavnou dietu, díky níž zhubla 18 kilo, vyměnila za kuře se salátem a rybu s rýží

Jídelníček Christiny Aguilery: Slavnou dietu, díky níž zhubla 18 kilo, vyměnila za kuře se salátem a rybu s rýží
Zdroj: Profimedia, Freepik/koláž Lifee
Zpěvačka Christina Aguilera si už deset let drží plus mínus stejnou váhu - pokud nepočítáme jedno těhotenství.Vděčí za to zdravému jídelníčku, který se většinou sestává z kvalitních bílkovin a spousty zeleniny. Zhubnout 18 kilogramů se Christině povedlo před deseti lety díky duhové dietě.Takto vypadla zpěvačka předtím, než se rozhodla zhubnout.+ 1 fotka+ 2 fotky

Je to přesně deset let, co se zpěvačce Christině Aguileře (43) povedlo definitivně dostat pod kontrolu věčně oscilující váhu. Během pouhých tří měsíců zhubla díky duhové dietě 18 kilogramů a dodnes se pyšní možná nejzdravější figurou v životě. Může za to i vyvážený jídelníček, který zveřejnil web Plattershare.com.

Tereza Švandová
Tereza Švandová 20. 01. 2024 06:30

Ač Christina v minulosti prošla nepřeberným množstvím váhových výkyvů, podle svých slov se svou figurou nikdy nebyla vyloženě nespokojená, a jestli po něčem netoužila, pak to byla superštíhlá postava. Přesto se pět let po narození syna Maxe (15) rozhodla zhubnout. A udělala dobře. Dneska je z ní kočka! Jediný výkyv během oné doby zaznamenala ve chvíli, kdy byla těhotná s dcerou Summer Rain (9).

Duhová dieta Christiny Aguilery

S 18 kilogramy nadváhy zamávala díky snížení denního kalorického příjmu na 1 600 a zejména duhové dietě. Jde o poněkud kuriózní jídelní režim, kdy každý den konzumujete potraviny v jedné konkrétní barvě. Když tedy máte například oranžový den, jíte mrkev, batáty a dýni, v zelený den pak třeba brokolici, zelí, kapustu, špenát nebo růžičkovou kapustu. Tento jídelníček má svému následovateli zajistit dostatek rozličných vitamínů a živin, antioxidantů a protizánětlivých látek.

I když Christina už takto striktní dietní režim nedodržuje, snaží se stále jíst zdravě. Mezi její stálice patří kuřecí salát se spoustou zeleniny, ryba s rýží nebo celer a ořechové máslo. Nezříká se ale ani sladkého, jen ho konzumuje s mírou.

Snídaně a svačina Christiny Aguilery

Den začíná zpěvačka jak jinak než zdravě. Na talíři jí obvykle nechybějí borůvky, půlka avokáda nebo krůtí slanina, která dodá tělu potřebné bílkoviny a tuky.

Mezi jídly přichází čas na další zdravé pochutiny. V oblibě má zpěvačka hlavně celer, mandlové máslo nebo krevetový koktejl.

Oběd a večeře Christiny Aguilery

V poledne se dostávají ke slovu kvalitní bílkoviny a záplava zeleniny. Na stole se zpěvačce objevují nejčastěji kuřecí salát s tofu, špenátem, kapustou, kapií, zelenými fazolkami, mrkví a fazolemi, čímž do sebe Christina dostane potřebné živiny pro náročné odpoledne.

Kuřete není nikdy dost. Tímto heslem se řídí i sympatická blondýnka, a tak si ho často dává ještě k večeři. Nepohrdne ale ani rybím kari či samotnou rybou, která je podobně vydatným zdrojem bílkovin. K ní si pak dá vedle rýže ještě salát z okurky, rajčat, cibule, květáku, lilku a mrkve. Zpěvačka se nezříká ani vína, a tak si po večerech párkrát týdně skleničku dopřeje.

Zdroje informací:
Mirror.co.uk
Hellomagazine.com
Plattershare.com

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články