Gastronomický průvodce Velikonocemi: Kde si můžete pochutnat na originálním menu, když se vám nechce vařit

Na Moravě i v Posázaví si pochutnáte na lahodném jehněčím
Zdroj: Hotely Akademie
Jarní interiér restaurace La Veranda vás okouzlíCitronový dezert vás dostane na kolenaNa Moravě i v Posázaví si pochutnáte na lahodném jehněčímČervená řepa je zdravým a velmi dobrým jídlem+ 12 fotek+ 13 fotek

Pokud jste právě zjistili, že jsou za pár dní Velikonoce, nebo se vám prostě jen nechce vyvářet a strávit nadcházející slunečné dny u plotny, zajděte si s rodinou do některé z kvalitních restaurací na tradiční i originální velikonoční menu.

Petra Járková
Petra Járková 17. 04. 2019 16:00

Pokud letos nevaříte a chcete si Velikonoce užít i po gastronomické stránce, pak navštivte některou z námi doporučených restaurací a dejte si lahodné jarní menu.

Narozeniny Rudolfa v Be Bop Baru

Dnes startuje velikonoční oslava a navíc se slaví narozeniny Rudolfa Jelínka v Be Bop Baru ve Štěpánské. K dispozici bude i signature coctail Be Offline, kde je jednou z ingrediencí právě Jelínkova slivovice.

Velikonoce v krápníkové jeskyni Triton

Na skvělé velikonoční menu si můžete vyrazit přímo do centra Prahy na Václavské náměstí do Triton restaurace. Je zde pro vás připraveno speciální menu pod taktovkou šéfkuchaře Tomáše Horáka. Těšit se tak můžete na úhoře, perličku i lahodný citronový dezert.

Mánie v The Bistro Londýnská

Na Velikonoční pondělí bude v The Bistro Londýnská probíhat Roll mánie. Pokud tedy letos chcete Velikonoce oslavit jinak než kachnou s knedlíky, je to ideální volba. Kdo miluje závitky a rolky, ať rozhodně od 18 hodin dorazí.

Králičí menu z La Verandy

Víkendová akce v restauraci La Veranda se tentokrát zaměří na králíka. Velikonoční jídlo, které je nejen lahodné, ale i dietní, tudíž si na něm pochutnají i ženy.

Čerstvé suroviny v Nota Bene

Jednoduše a kvalitně. To jsou principy, kterými se řídí právě tato restaurace. Šéfkuchař Lukáš Nevyjel si zakládá především na kvalitě surovin, které následně skvělé zpracovává v lahodné pokrmy. Pochutnat si můžete na pstruhovi, kachně, hovězím i datlové buchtičce.

Velikonoční menu Hotelů Akademie

Od čtvrtka do neděle si návštěvníci Hotelů Akademie ve Velkých Pavlovicích, Hrubé Vodě, Velkých Bílovicích i Ostravě a Choceradech budou moci pochutnat na jarním menu od šéfkuchaře Petra Svoreně. Vaše mlsné jazýčky tak budou moci ochutnat jehněčí s hráškem i tradiční mazanec.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články