Hostina jako od babičky: Šťavnaté vepřové i křehké hovězí pro celou rodinu

Šťavnatá hovězí roláda s karlovarským knedlíkem, slovenskou pastou tarhoňa, restovanými párky se slaninou, cibulí a česnekem.
Zdroj: PHOTOONE®
Šťavnatá hovězí roláda s karlovarským knedlíkem, slovenskou pastou tarhoňa, restovanými párky se slaninou, cibulí a česnekem.Plněná vepřová krkovice s nádivkou, bramborové rohlíčky, restované houby s cibulí, česnekem a majoránkou.Vypečená kachna, servírovaná vcelku v pekáči a doprovázená dvojí sadou knedlíků a zelím, vás v restauraci Babiččina zahrada také čeká.Hovězí vývar s játrovými knedlíčky, který na podzim zvítězil ve velké polévkové olympiádě restaurace Babiččina zahrada.+ 2 fotky+ 3 fotky

Vzpomínáte si, jaké to bylo, když babička servírovala rodinný oběd? Kouzelná atmosféra, provoněná kuchyně a jídlo podávané doprostřed stolu, takže si mohl kdokoliv přidat, co mu nejvíce chutnalo. To si nyní můžete dopřát už i v restauraci.

Petra Járková
Petra Járková 09. 11. 2019 10:00

Rodinný oběd jako u babičky

A právě takovou hostinou se inspirovala restaurace Babiččina zahrada v Průhonicích, která zavádí unikátní model v podobě rodinného oběda servírovaného v hrncích a mísách doprostřed stolu. Všeho je dostatek a každý si může přidat maso, omáčku či knedlíky.

Jaké pokrmy si tímto způsobem můžete dopřát?

První možností je fantastický hovězí vývar s játrovými knedlíčky, který na podzim zvítězil ve velké polévkové olympiádě. Dalším pokrmem, určeným pro rodinu či skupinu přátel, je dozlatova vypečená kachna, servírovaná vcelku v pekáči a doprovázená dvojí sadou knedlíků a zelím.

Dále se ve víkendové rodinné nabídce objeví šťavnatá hovězí roláda s karlovarským knedlíkem, slovenskou pastou tarhoňa, restovanými párky se slaninou, cibulí a česnekem.

Tu o dalším víkendu vystřídá plněná vepřová krkovice s nádivkou, bramborové rohlíčky, restované houby s cibulí, česnekem a majoránkou.

Měli byste vědět, že rodinné menu bude k dispozici v omezeném množství, a když dojde, nebude ten den možné připravit další. Udělejte si tedy včasnou rezervaci nebo vyrazte na rodinný oběd do průhonické restaurace Babiččina zahrada včas. Nemuselo by už na vás také zbýt!

RODINNÁ MENU BABIČČINY ZAHRADY NAJDETE V GALERII:

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články