Lyžování po italsku: Buďte za dámy s bublinkami v ruce nebo s barevným drinkem jako z pohádky

Aperol na sjezdovce je jasnou volbou
Zdroj: Profimedia
Z Metropolu si můžete připravit zajímavé drinky na zahřátí.Alžírská oáza:

4 cl Metropol Cherry
1 dl červeného vína
1 dl pomerančového džusu
skořice, hřebíček.

Metropol spolu s vínem, džusem, skořicí a hřebíčkem jednoduše svaříme.


4 cl Metropol Bianco
1 dl vody
čerstvý zázvor, cukr.

Všechny ingredience svaříme.
Avanti Citruzo je skvělým osvěžením na večírek s přáteli.+ 2 fotky+ 3 fotky

Patříte mezi milovníky zimních sportů a jakákoli příležitost vyjet si do zasněžených hor vás nenechává chladnými? S barevným drinkem v ruce či se skleničkou bublinek se i studené zimní dny rázem změní v naprostou pohádku.

Petra Járková
Petra Járková 17. 01. 2020 10:00

Originální aperitiv

Originální aperitiv Metropol se vyrábí již od roku 1961 z vybraných révových vín a speciálního koření. Má hořkosladkou chuť a výraznou vůni. Nejlépe chutná čistý a pořádně vychlazený, ale je také ideální a nezaměnitelnou ingrediencí do míchaných nápojů. Vybrat si můžete hned ze dvou - bianco nebo cherry.

Hořkosladký na sjezdovku

Avanti Spritz si okamžitě zamilujete pro jeho charakteristickou hořkosladkou chuť i výraznou oranžovou barvu, která rozzáří nejen každý večírek, ale i odpoledne u sjezdovky. Dopřejte si ho pořádně vychlazený, s ledem a plátkem čerstvého pomeranče.

Osvěžení s přáteli

Co takhle zkusit citrusy v trochu jiné podobě? Nechte se pořádně osvěžit a zároveň si připomeňte vzdálené horké léto! Zkuste Avanti Citruzo, které vám učaruje neodolatelnou vůní a intenzivní exotickou chutí. Tenhle šumivý alkoholický nápoj nemůže chybět na žádné party, na horách ani v pohodlí vašeho domova. Vychutnejte si ho s dobrou náladou ve společnosti vašich přátel.

Lyžování po italsku

Užijte si letošní lyžování po italsku a po pořádné dávce sportovních aktivit si dopřejte sklenku lahodného Prosecca. Mionetto je totiž ideálním parťákem pro každou příležitost, i když venku není zrovna 30 stupňů. Ačkoli jste do hor vyjeli především za zábavou a pohybem, nezapomínejte ani na zasloužený a příjemný odpočinek. Vychutnejte si svůj drink v pohodlných lehátkách na terase či v apres-ski baru přímo u sjezdovky a užijte si volné zimní dny se sklenkou toho nejlepšího z Itálie.

NA RECEPTY NA ZIMNÍ NÁPOJE SE PODÍVEJTE DO GALERIE:

 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články