Přírodní antibiotikum: Česnek jako zabiják rakoviny a několika druhů infekcí

Český česnek má říz a do jídla ho stačí minimum.
Zdroj: Pixabay
Česnek je přírodní antibiotikum.Český česnek má říz a do jídla ho stačí minimum.Pesto z medvědího česneku patří mezi delikatesy.Špagety s krevetami a česnekem jsou italskou klasikou.+ 1 fotka+ 2 fotky

Český česnek je zázračná rostlina, která není jen velmi oblíbená v kuchyni, ale i v medicíně. Sice nám ji lékaři vysloveně nepředepisují, ale obecně se ví, že je česnek nad zlato.

Petra Járková
Petra Járková 27. 09. 2018 08:56

Tato rostlina je unikátní především v tom, že léčí rakovinu a ničí infekce. A ne jen jeden druh, u rakoviny česnek působí na čtrnáct druhů onkologických onemocnění a třináct druhů infekcí.

Pojďme se blíže podívat na typy bakteriálních a virových infekcí, proti kterým zabírá.

Česnek zatočí například s kvasinkovou infekcí, infekcí bakterií Klebsiella, HIV infekcí, cytomegalovirovou infekcí, herpesem typu 1 a 2, parachřipkou typu 3, afty, infekcí spojenou s mykotoxiny nebo se streptokoky.

Česnek se k léčbě různých druhů rakoviny používá už po staletí a jeho účinnost byla již mnohokrát vědecky prokázána.

Pokud se rozhodnete použít tuto rostlinu pro léčbu mykóz, pak byste měli jíst alespoň pět čerstvých stroužků denně.

Česnek nezapomeňte před konzumací rozdrtit a nechat odstát čtvrt hodiny na vzduchu, aby se v něm aktivovaly účinné látky.

Nekonzumujte ho ale ve velkém množství najednou a na prázdný žaludek, mohl by vám podráždit žaludeční sliznici.

V odborné literatuře existuje přes čtyři tisíce vědeckých prací o česneku. Účinkuje výborně při rakovině tlustého střeva, plic, prostaty, vaječníků, močového měchýře, dělohy, jater, úst, jícnu, lymfatických uzlin, kůže, při leukémii a mnoha dalších onemocněních.

Snažte se proto, ať už při infekcích, nebo při onkologickém onemocnění, zakomponovat česnek do svého každodenního jídelníčku. Výhodou jsou nejen jeho medicínské účinky, ale i to, že jde o běžně dostupný a cenově výhodný přírodní lék.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články