Alice (25): Boj s těhotenskými kily odhalil manželovu pravou povahu

Alice (25): Boj s těhotenskými kily odhalil manželovu pravou povahu
Zdroj: pixbay.com

Jindra (30) na Alici vždy obdivoval její štíhlou postavu. Před rokem se jim narodil syn Matyáš (1), kterého si moc přáli. Alici se ale po porodu nedaří zhubnout, což Jindovi vadí. Jindru totiž silnější ženy nepřitahují. Jak se s tím Alice vypořádala?

Kateřina Niekurzáková
Kateřina Niekurzáková 10. 06. 2020 15:00

S Jindrou jsem začala chodit ještě na střední škole. Před třemi lety jsme se rozhodli, že posuneme náš vztah dál a vezmeme se. Naše soužití bylo velice šťastné, proto se nám před rokem narodil syn Matyáš. Já jsem ale během těhotenství nabrala hodně kil, které se mi stále nedaří zhubnout. Bohužel cítím, že jsem svého manžela přestala fyzicky přitahovat.

Miloval mojí štíhlou postavu

Jako dívka jsem byla opravdu hodně štíhlá a ráda jsem sportovala, proto se o mě dalo říct, že mám hezkou postavu. Když jsem ale otěhotněla začala jsem velice rychle přibírat. Po porodu moje kila navíc nezačala mizet, přestože jsem držela nejrůznější diety. Všimla jsem si, že můj manžel má o sex se mnou čím dál tím menší zájem. Bylo jasné, co za tím stojí, moje kila navíc.

Dělala jsem, co jsem mohla

Svoji nadváhu jsem konzultovala s lékařem i výživovým poradcem, kteří pro mě sestavili speciální dietu. Jenže výsledek nic moc. Jelikož pečuji o miminko, nemám moc času ani na sport, který mě jinak bavil. Celé mi to začíná připadat jako začarovaný kruh. Přibližně po roce neúspěšného snažení jsem se rozhodla, že s dietami skončím, jelikož stejně nepřinášejí žádné viditelné výsledky a já se nehodlám do konce života trápit.

Manžel o mě ztrácí zájem

Kdo se s mými kily navíc nehodlá smířit je můj manžel. Ten už se mno skoro vůbec nespí a bohužel jsem se dozvěděla, že začal mít podezřele blízko k sekretářce od nich z firmy. Sama teď nevím, jestli se mám dále snažit zhubnout a neztratit tak svého manžela, nebo ho mám prostě nechat odejít. Je to konec konců otec mého dítěte.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články