Bruno (27): Přítelkyně se přestala holit. Prý je to nový trend, ale mě to odpuzuje

Bruno (27): Přítelkyně se přestala holit. Prý je to nový trend, ale mě to odpuzuje
Zdroj: Unsplash

Trendy se mění rychle. To, co bylo v módě před několika dekádami, je znovu in. Nejen u oblečení, ale i v oblasti péče o tělo, může docházet ke změnám. Brunova přítelkyně ráda sleduje novinky, což se mu líbí. Akorát ta poslední novinka ho opravdu nepotěšila.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 23. 05. 2023 07:00

Anita (24) je vážně fajn holka. Chodíme spolu něco málo přes půl roku. Je s ní legrace a když jdu s kamarády na pivo, nedělá žádné scény.

Vždy o sebe dbala

Rád bych s ní zůstal déle, ale nedávno přišla s něčím, co prostě nedokážu skousnout. Anita vždycky dbala o svůj vzhled. Chodila krásně oblečená a zajímala se o nejnovější módní trendy. Když mi řekla částku, kterou za měsíc utratí za oblečení a za kosmetiku, šel jsem do mdlob. Jen jsem si řekl, že mi do toho vlastně nic není. Když jí to neplatím, může mi to být jedno.

Musím říct, že mi to vlastně lichotilo. Anita je opravdu kočka. A to, jak o sebe dbá, mi přijde vážně hezké. Je to i jeden z mnoha důvodů, proč s ní jsem. I já jsem v tomto podobný. Rád chodím dobře oblečený a upravený. Sice mě módní trendy fakt nezajímají, ale nechci vypadat jako hastroš.

Přítelkyně naskočila na nový trend

Před dvěma týdny jsme byli u mě doma a povídali si. Začala mi vykládat o jednom novém trendu, který prý frčí mezi celebritami. „Teď je módní se neholit. Hlavně podpaží a nohy. Často vidím na Instagramu příspěvky, kde mají ženy chlupy v podpaží,“ řekla mi.

„To se mi zdá přehnané. Doufám, že do toho nepůjdeš,“ nadhodil jsem. Chlupaté nohy nebo podpaží fakt nemusím. Zdá se mi to nechutné. Jsme v jednadvacátém století, není přece nic těžkého koupit si v drogérii žiletku a oholit se.

Přítelkyně se přestala holit

Myslel jsem si, že Anita do toho nepůjde. Že je rozumná a pochopí, že je to jen úlet, který brzy zmizí. Ale Anita mě zase jednou překvapila. O víkendu jsme se spolu viděli po delší době a co nevidím... Přestala si holit podpaží. Bylo to vážně nechutné. Nemohl jsem se na ni ani podívat.

„Ty jsi to vážně udělala... Nezbláznila ses?“ řekl jsem jí podrážděně. „Vždyť na tom není nic hrozného. Je to přirozené a měl bys respektovat moji volbu,“ hájila se. Já se ale přes to nedokážu přenést. Neoholené podpaží mě u žen odpuzuje. Pokud se Anita nevrátí k holení, nevím, jestli to s ní má ještě smysl.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články