Kryštof (30): Přítelkyně se mi přestala líbit. Změnila barvu vlasů, má umělé nehty a moc často navštěvuje solárium

Kryštof (30): Přítelkyně se mi přestala líbit. Změnila barvu vlasů, má umělé nehty a moc často navštěvuje solárium
Zdroj: Pexels

Kryštof se do Anastázie zamiloval hlavně pro její přirozený vzhled. Pár kil navíc a nebarvené vlasy ji dělaly zajímavou. Jenže ona se během vztahu změnila k nepoznání. Zhubla, přebarvila si vlasy na platinovou a do toho začala často navštěvovat solárko. Kryštofovi se postupně přestala líbit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 19. 10. 2022 13:00

Moje přítelkyně Anastázie (25) zcela propadla kouzlu opálené kůže. Na můj vkus navštěvuje solárium příliš často. Na její kůži je to znát. Přál bych si, aby to omezila, protože to nemusí skončit dobře. Ona si to však nenechá vzít.

Přítelkyně začala měnit svůj vzhled

Když jsme se před pěti lety poznali, Anastázie byla vesměs obyčejná holka. Nebarvila si vlasy, neměla umělé nehty. Dokonce měla pár kilo navíc. Jenže právě do takové holky jsem se zamiloval. Její přírodní vzhled mě zaujal a já se do ní zbláznil. Bavilo mě, že neřeší svůj vzhled.

To se ale postupem let měnilo. Když ji jednou kamarádka nařkla, že je tlustá, Anastázie začala hubnout. Půl roku dřela v posilovně a výsledky na sebe nenechaly čekat. Z oplácané holčiny se stala pevná baba. Musím uznat, že tahle změna byla příjemná i pro moje oko. Se ztracenými kily ale nabírala sebevědomí.

Během několika měsíců výrazně změnila šatník. Vytahané džíny vyměnila za upnuté oblečení a dala tak vyniknout svým ladným křivkám. Když si nechala přebarvit svoje krásné kaštanové vlasy na platinovou, už jsem tak nadšený nebyl. Začínala totiž vypadat lacině. To se mě osobně jako chlapovi nelíbilo.

Přehání to s návštěvou solária

K obarveným vlasů se přidaly dlouhé umělé nehty. Když se to zkombinovalo s výstředním oblečením, najednou už to nebyla ona. To nejhorší ale přišlo, když objevila krásu solária. Nejprve chodila dvakrát do měsíce. To jí ale přišlo málo a ona přitvrdila. Do solária začala chodit dvakrát a někdy i třikrát týdně. Zatímco ona ze svého odstínu byla nadšená, pro mě se stala odpornou.

Jak může být sexy na uhlík spálená kůže? A to nemluvím o tom, jak zestárla ve tváři. Na to, že je to vlastně mladá holka, vypadá o deset let starší. Na léto solárium vyřadila a nechala sluníčko udělat svoji práci.

Jenže teď, co začal podzim, už tomu zase propadla. Na konci září vypadala, jako kdyby přijela odněkud z Karibiku. Nepřirozeně hnědá a k tomu ty světlé platinové vlasy... Vypadala fakt příšerně. Když se nedávno ujišťovala, zda je pro mě dostatečně přitažlivá, řekl jsem jí pravdu. „Nelíbí se mi, jak teď vypadáš," pronesl jsem smutně.

Přítelkyně je závislá na soláriu

„Už to nejsi ty. Podívej se na ty nehty, vlasy a o kůži se ani nebavím," dal jsem najevo, jak jsem s jejím vzhledem nespokojený. „Mě se to líbí. Jsem tak spokojená. A navíc si myslím, že vypadám fakt skvěle," ohodnotila se sama. „Pokud jsi tak spokojená, asi není o čem mluvit," řekl jsem odevzdaně. I přes to, jak se změnila, mám ji pořád rád.

Jen bych chtěl, kdyby se trochu vrátila ke své přirozené kráse. Ať klidně dál cvičí. I tu barvu vlasů přežiji. Ale solárko ne. To se mi vážně přestává líbit. Když jsem se dočetl, že přehnané návštěvy solária mohou způsobit i rakovinu, zalekl jsem se. Anastázie je tam pečená vařená a žádná rizika si nepřipouští. Bojím se, jestli už na tom nemá vypěstovanou závislost.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články