Dana (31): V novém domě nám sama od sebe stoupala teplota. Bylo k neuvěření, co za tím stálo

Dana (31): V novém domě nám sama od sebe stoupala teplota. Bylo k neuvěření, co za tím stálo
Zdroj: Unsplash.com

Dana si s manželem pořídila dům, kde plánovali začít nový život. Už po pár dnech ale měli jiné starosti. V baráku bylo vzdor všem opatřením nesnesitelné horko. Když Dana přišla na to, co je příčinou, pokoušely se o ni mrákoty.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 25. 02. 2021 15:00

Když jsme hledali nové bydlení, přáli jsme si dům na samotě, kde by se děti mohly vyřádit na zahradě nebo v nedalekém lese. Nakonec jsme takový našli. Nebyl už sice nejnovější, ale za poslední úspory jsme si ho upravili podle svých představ.

Podivné horko v domě

Co mě nicméně už od prvních dnů velmi zaráželo, byl fakt, že v domě neustále panovalo šílené horko. Přitom v krbu jsme netopili a kotel byl vypnutý. Nechápala jsem, jak je to možné.

Manžel Lukáš (34) prohlásil, že to bude vadným kotlem. Nechali jsme tedy udělat revizi, ale technik řekl, že je vše v pořádku. Problém tak přetrvával dál. Kolikrát jsem ráno vstala a měla v pokoji přes třicet stupňů. Jediné, co jsem mohla udělat, bylo otevřít okna dokořán a vyvětrat.

Někdo v domě uctíval ďábla

V zimě to nepředstavovalo až takový problém. Ovšem když přišlo léto a venku se teploty šplhaly přes 35 stupňů, my měli doma ještě hůř. Museli jsme si pořídit klimatizaci, ale jak se časem ukázalo, ani to moc nepomáhalo.

Našla jsem plány domu a podívala se, co by to pekelné horko mohlo způsobovat. Podle půdorysu měla být v domě ještě půda. Velmi těžko jsem se tam po žebříku vyškrábala. Na půdě jsem objevila fůru starých věcí po předchozích majitelích, včetně ohořelého nábytku a podivných knih.

Usedla jsem k nim a nestačila se divit. Byly plné různých rituálů, které v domě zjevně prováděli předchozí majitelé. Zamrazilo mě, když mi došlo, že rituály se týkaly vyvolávání a uctívání ďábla. Na půdě bylo už tak šílené horko, ale po zjištění této skutečnosti jsem se zapotila ještě více. Podle všeho s námi žila nějaká temná síla.

Rituál na odvolání temné síly

Zpětně jsem zjistila, proč šel dům vlastně na prodej. Bývalí majitelé měli veliké osobní problémy. Muž se údajně upsal ďáblu a žena se zbláznila, protože tvrdila, že s nimi žije satan.

To by ale možná vysvětlovalo to šílené horko. Manžel o tom nechtěl ani slyšet, tvrdil, že to jsou báchorky. Já to tak ale nemohla nechat. Vyčkala jsem na chvíli, kdy budu sama doma, a uspořádala rituál, při kterém jsem se pokusila ďábla odvolat. Bylo to velmi děsivé, protože se během něj rozezvučela všechna topení v domě, jak v nich začala vařit voda.

Když se zdálo, že je po všem, vysílená jsem padla na zem a usnula. Vzbudila mě až šílená zima. Lukáš stál nade mnou a povídá: Zatopíme si, je tady pěkná kosa.“ Zabralo to. Podařilo se mi odvolat toho, kdo tam s námi žil.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Český Ken Robert Paulat: Syna Andrease mi porodila náhradní matka, čekal jsem rok na dárkyni vajíčka

Související články

Další články