Dominika (23): První milování s novým přítelem mi zkazil jeho chlupatý mazlíček

Dominika (23): První milování s novým přítelem mi zkazil jeho chlupatý mazlíček
Zdroj: Freepik

Dominika dlouho čekala, až ji Vašek konečně pozve na rande. Ani ve snu by ji nenapadlo, že perfektní večer skončí jejím úprkem z Vaškovy ložnice. Vedle postele totiž měl terárium s tarantulí!

Michaela Hájková
Michaela Hájková 08. 04. 2023 07:00

Na svého kolegu Václava (31) jsem si myslela poměrně dlouhou dobu. Když jsme se konečně ocitli na romantické schůzce, byla jsem v sedmém nebi. Ale pak došlo na návštěvu jeho bytu a já zjistila, že máme zásadní problém. Já trpím arachnofobií, on chová tarantuli.

Signály jsem vysílala snad celou věčnost

Vašek se mi líbil od prvního dne, co nastoupil do naší firmy. Trvalo ale několik měsíců, než to konečně pochopil. Dlouhou dobu jsme spolu jen vtipně konverzovali, občas zašli s dalšími kolegy na oběd. Já se mu snažila být vždy na blízku a vysílala „signály“.

Zdálo se, že mu moje pozornost dělá dobře, jenže se nic dalšího nedělo. Musela jsem přemluvit kolegu, aby zasáhl a zjistil, jestli mám u Vaška šanci. A pak už šlo všechno jako na drátkách. Konečně mě pozval na rande! Vyzvedla jsem ho po práci u jeho pracovního stolu a nemohla si nevšimnout, že má vedle kalendáře zarámovanou fotku pavouka! V tu chvíli jsem o našich společných plánech lehce zapochybovala...

Mám strach z pavouků

Po večeři jsme vysedávali v baru a povídali si o všem možném. S Vaškem mi bylo fajn. Měla jsem pocit, že měsíce čekání stály za to. Pak se ale řeč stočila k jakési Chlupince. „To je moje pavoučice, mám ji už tři roky,“ usmál se nevinně a mně přejel mráz po zádech.

Mám strašlivý strach z pavouků,“ pronesla jsem vážně, přestože se mi už mírně pletl jazyk. Vašek tvrdil, že jeho Chlupinku si zamiluju. Silně jsem o tom pochybovala a objednala si další koktejl, abych tu hroznou informaci vyhnala z hlavy. Nechtěla jsem si pokazit naše první rande.

Tarantule mě vyhnala z jeho postele

Opojeni alkoholem a vzrušením jsme zamířili do Vaškova bytu nedaleko baru. Na pavouka jsem v tu chvíli zapomněla, hlavou se mi honily jiné myšlenky. Když Vašek rozsvítil v ložnici, světlo lampy ozářilo terárium a na zdi se objevil obrovský stín Chlupinky.

Za hlasitého jekotu jsem popadla svršky a utíkala pryč z bytu. Klepala jsem se hnusem ještě u sebe doma ve sprše. Nevím, co mám Vaškovi říct. Nebo jak se tvářit, až se potkáme v práci. Zdá se, že je mezi námi velká překážka. Ale já mám jasno – buď já, nebo Chlupinka.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články