Dominika (31): Chtěla jsem přítele překvapit na narozky, ale místo dortu byl na stole rozchod

Dominika (31): Chtěla jsem přítele překvapit na narozky, ale místo dortu byl na stole rozchod
Zdroj: Freepik

Je spousta možností, jak přijít na nevěru. Ani jedna z nich není příjemná. Slečna Dominika už delší dobu podezírala svého přítele, že někoho má. Potvrdilo se jí to teprve nedávno. A tím nejhorším možným způsobem.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 12. 08. 2022 07:00

S Davidem (36) tvoříme pár dva roky a poslední půl rok se mi zdá, že není všechno tak růžové jako na začátku. I když spolu bydlíme, vídáme se čím dál tím méně. Když jsem se svěřila kamarádkám, varovaly mě, že by mohl někoho mít. Ale já jsem jim moc nevěřila.

Mám podezření na nevěru

Postupně se začalo ukazovat, že by mohly mít pravdu. Každý den odcházel kolem sedmé do práce a běžně se vracel až po desáté večer. Když jsem se ho ptala na důvod, vždycky mě odbyl, že teď toho mají ve firmě moc. Ale když před nedávnem odpískal i náš společný víkendový pobyt kvůli pohotovosti ve firmě, už mě to naštvalo.

Jenže jsem to nechtěla s naším vztahem vzdát. Mám Davida opravdu moc ráda a představovala jsem si, že jednou spolu budeme tvořit rodinu. Chtěla jsem mu proto ukázat, že mi na něm stále záleží. Když se blížilo datum jeho narozenin, vymyslela jsem plán, jak mu dokázat, že ho stále miluji.

Chtěla jsem svého partnera překvapit

Už od doby, kdy jsme spolu začali chodit, mi vyprávěl, jak se mu vždycky líbily tajné narozeninové oslavy. „Líbí se mi to, že tam vidíš všechny lidi, kteří tě mají rádi. A oni si udělali čas jenom na tebe,“ říkal mi. Můj plán byl jasný. Jednu takovou oslavu mu zařídím. Obvolala jsem všechny jeho známé i kamarády a poprosila jsem je, jestli by si v den jeho narozenin neudělali večer čas.

Většina slíbila, že dorazí. Objednala jsem dort, občerstvení a doufala, že se to Davidovi bude líbit. Opravdu moc jsem si dala záležet na tom, aby všechno dopadlo co nejlépe.

Tajná oslava dopadla strašně

Takže jsme na Davida v den jeho narozenin všichni čekali. Měl přijít domů, ale místo toho stalo se něco, co mi ukázalo, že vztah s ním už nemá smysl. Dlouho nešel, a tak jsem mu zavolala. „Promiň, zdržel jsem se u Aleše,“ řekl mi do telefonu. Aleš je jeden z jeho nejlepších kamarádů. Nebylo by na tom nic divného, kdyby Aleš zrovna nestál vedle mě.

Tohle byla poslední kapka. A hlavní důkaz, že mě podvádí. Když nakonec dorazil, všechno jsem mu vyčetla. A ještě ten den, na jeho narozeniny, jsem vztah ukončila. Nejsem tak ubohá, abych to s ním táhla dál. Ať si zůstane s tou, se kterou mě podvádí.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články