Helena (34): Manžel mi dal k narozeninám nevhodný dárek. Ponížilo mě to

Helena (34): Manžel mi dal k narozeninám nevhodný dárek. Ponížilo mě to

Naše čtenářka Helena o sobě tvrdí, že vždycky byla tak trochu „krev a mlíko“ a nikdy jí to nevadilo. Během těhotenství ale ještě nějaká kila nabrala a nemůže se jich zbavit. Ona sama by to neřešila, jenže jejímu manželovi se to přestalo líbit a obdaroval ji velmi nečekaným dárkem k narozeninám.

Tereza Procházková
Tereza Procházková 10. 06. 2020 07:30

Když jsem potkala Jindru, vyhovovalo mi, že to není žádný sportovec. Na procházky jsme spolu chodili, ale nic, u čeho bychom se zapotili. Mnohem radši jsme spolu zašli do kina nebo restaurace. Já jsem měla vždycky plnější postavu a Jindra na tom byl podobně. Prostě jsme se k sobě hodili.

Jakmile jsem zjistila, že jsem těhotná, chutě se zdvojnásobily a já vesele přibírala. Jindrovi to nevadilo, naopak mi kolikrát pozdě v noci připravoval to, na co jsem měla chuť. Za celou dobu jsem nabrala skoro dvacet kilo.

Začalo mu to vadit

Půlku jsem po porodu shodila brzy, ale ta druhá se mě držela jako klíště. Já se ale starala o naše krásné malé miminko a nenapadlo mě vůbec nějakou váhu řešit. Až někdy po roce Jindra poznamenal, že bychom mohli spolu cvičit. Moc jsem to nechápala, za celou dobu, co ho znám, ho cvičení nelákalo. Vylezlo z něj, že by to udělal kvůli mně, abych shodila ta zbylá kila.

A tak jsme chodili na dlouhé vycházky s kočárkem a tím to pro mě haslo. Neměla jsem energii dělat něco víc. I když byl Agátce už rok, pořád nespala celou noc a já bývala neustále unavená. Jindra se mě ale ptal, jestli cvičím aspoň doma, a tak jsem mu tvrdila, že když malá přes den spí, cvičím vedle ní. Byla to lež, ale jeho to uklidnilo. Jenže po měsíci se zeptal, jestli to opravdu dodržuji, protože to na mně není vůbec vidět. Říkala jsem, že mi to jde asi pomaleji, ale donutil mě si stoupnout na váhu. Rozbrečela jsem se, že cvičení nesnáším a jsem spokojená taková jaká jsem. A on mě objal a řekl mi, že mě miluje i s pár kily navíc, ať se přestanu trápit. Strašně se mi ulevilo.

Byla to podpásovka

Za pár měsíců jsem slavila narozeniny, chystala jsem chlebíčky a upekla dort. Slavili jsme to jen my tři doma. Jindra mi dal dva malé dárečky a pak se potutelně usmál, že má pro mě ještě speciální překvapení a podal mi obálku. Představovala jsem si cokoliv, ale když jsem ji otevřela, ztuhl mi úsměv. Byl tam poukaz na liposukci v jedné známé klinice.

Zeptala jsem se ho, co to znamená a on nadšeně dodal, že když mě nebaví cvičit, tak to budu mít bez námahy. Urazilo mě to. Připomněla jsem mu, že říkal, jak mě má rád i s kily navíc a on chce, abych šla na liposukci. Začali jsme se hádat a on pořád opakoval, že mě vážně má rád, ale prostě mu ta kila vadí a myslel si, že budu mít radost. Ale to opravdu nemám. Ponížilo mě to a na žádnou liposukci jít nehodlám. On také není žádný hubeňour a neřeším to.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články