Ilona (40): Při dceřině pobytu v nemocnici se můj muž projevil jako necita. To mu nikdy neodpustím!

Ilona (40): Při dceřině pobytu v nemocnici se můj muž projevil jako necita. To mu nikdy neodpustím!
Zdroj: Freepik

Ilona to neměla v životě jednoduché. První manžel ji fyzicky týral, takže se s ním brzy rozvedla. Zůstala jí jen dcera Alžběta. Když si po čase našla nového muže, byla zase šťastná. To se ale nedávno změnilo.

Jana Jánská
Jana Jánská 10. 08. 2021 13:00

S Bedřichem jsme se rozvedli, když byly Bětce dva roky. Neměli jsme nikterak šťastné manželství. Bedřich byl velmi impulzivní a když mě fyzicky napadl, rozhodla jsem se od něj odejít. Bětku neviděl už několik let a na její výchově se nepodílí.

Dcera musela na operaci

Po nějaké době, co jsem byla s dcerou sama, jsem se seznámila se svým současným manželem Lubošem. Má stejně starou dceru, jako je Bětuška, proto jsem doufala, že moji holčičku snadno přijme. To se ale nestalo.

Ač mě Luboš nesmírně miluje, k mé dceři si cestu najít neumí. V podstatě ho chápu, je to těžké. Vychovává cizí dítě a své vlastní má ve střídavé péči. Jenže to, co se přihodilo nedávno, bylo moc i na mě.

Bětka prodělala zánět slepého střeva. Naštěstí je moc šikovná. Operaci zvládla dobře, stejně tak i pobyt v nemocnici. Co mě ovšem nepříjemně překvapilo, byl můj manžel. Když pro mě den po zákroku přijel, aby mě hodil domů, neprokázal ani špetku empatie.

Manžel se ani nezeptal, jak jí je

Ač Bětka brala silné léky proti bolesti, nezajímalo ho, jak se má. Ba ani to, jak se cítím já. Nepadla stran toho jediná otázka. Jen mě dovezl domů a vesele se věnoval Nikole.

Hodně mě tím zklamal. To jsme pro něj natolik nedůležité, že mu nestojíme ani za dotaz: "Jak se cítíte? Jste obě v pořádku?" Jen dodávám, že Bětce bude za dva dny devět a stráví narozeniny v nemocnici.

Mám svého muže ráda, v mnoha ohledech jiné chlapy převyšuje. Toto jeho chování je ale bohužel neodpustitelné a pro mě zcela nepochopitelné. I kámen by snad projevil víc citu než můj muž.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články