Kamila (30): Na dovolené mě okouzlil krásný cizinec. Během noci plné vášně mi ale vyraboval účet

Kamila (30): Na dovolené mě okouzlil krásný cizinec. Během noci plné vášně mi ale vyraboval účet
Zdroj: Unsplash

Kamila zažila vášnivou letní romanci s pohledným cizincem. Bohužel se to neobešlo bez následků. Po návratu domů zjistila, že jí vyluxoval účet...

Jana Jánská
Jana Jánská 15. 05. 2023 13:00

Minulý rok jsme s kamarádkami vyrazily na dovolenou do Chorvatska. Byly jsme nadšené představou nekonečných pláží, tyrkysového moře a nových dobrodružství. Nečekala jsem ale, že mi osud připraví až tak velké překvapení. Domů jsem se vrátila zamilovaná, ale také okradená.

V baru přeskočila jiskra

Čtyři nejlepší kamarádky a týden v krásném domku kousek od moře... To byla naše dlouho plánovaná dovolená, které jsme se nemohly dočkat. Cestou do Chorvatska jsme si s holkama slíbily, že zažijeme něco mimořádného. A tak se i stalo. Bohužel ne úplně v dobrém.

Po dlouhých hodinách v autě jsme konečně dorazily do malebného přímořského městečka. Hned po příjezdu jsme se vypravily na průzkum okolí a pořádně si užívaly slunce. Čtvrtý den jsme se ocitly v místním baru, kde jsem všimla pohledného muže. „Kamilo, vidíš ho taky? To je ale kus," zpozorněla kamarádka Aneta (31). „Vidím a fakt je přitažlivý. Zajdu si objednat drink a uvidím, jestli se něco stane," odpověděla jsem a vydala se odvážně směrem k baru.

Neznámý krasavec se na mě usmál a povídá: „Ahoj, já jsem Marsel. Můžu tě pozvat na mojito?“ Přikývla jsem a začali jsme si povídat. Marsel (33) byl původem Albánec a v Chorvatsku žil pátým rokem v pronajatém apartmánu. Holky už dávno odešly spát a my jsme stále byli v nekonečném hovoru. Bydlím nedaleko odtud. Můžeme pokračovat u mě doma,“ navrhl najednou Marsel s tajemným úsměvem. Dlouho jsem nepřemýšlela. Jeho kouzlu se nedalo odolat a navíc jsem po čtvrtém koktejlu ztrácela zábrany.

Bláhově jsem věřila každému jeho slovu

Kousek od baru jsem si ještě vybrala hotovost, kdybych potřebovala na taxíka. A vyrazili jsme k Marselovi. Přišlo mi, jako bychom se znali celý život. „Kamilo, jsem tak šťastný, že jsem tě našel. Jsi neuvěřitelná,“ pronesl Marsel, když mě nesl v náručí do své postele. Nezmohla jsem se na slovo, jen jsem si užívala jeho doteky. Milovali jsme se dlouho a intenzivně. Ani nevím, v kolik hodin jsme usnuli.

Do konce pobytu jsme se stihli ještě jednou setkat u něj doma. Loučení bylo těžké. Slíbili jsme si, že se brzy uvidíme. „Přijedu za tebou do Čech hned příští měsíc. Vezmu si dva týdny volno a budeme jen spolu,“ sliboval Marsel a já bláhově věřila každému jeho slovu.

Po návratu domů jsem vyrazila na nákup, protože moje lednice zela prázdnotou. Jaké bylo moje překvapení, když mi pokladní v obchodě zahlásila: „Nedostatek finančních prostředků." V internetbankingu jsem našla výběr z bankomatu 40 000 korun. Bylo to v tu noc, kdy jsem se seznámila s Marselem...

Letní románek se změnil v noční můru

Okamžitě jsem si uvědomila, že mě okradl, když jsem spala. Byla jsem zdrcená a zoufalá. Snažila jsem se Marsela kontaktovat, ale všechny mé pokusy zůstaly neúspěšné. Byl zkrátka nedostupný. Jak jsem mohla být tak hloupá?

A kde vlastně Marsel vzal můj pin? A pak mi to došlo. U bankomatu stál vedle mě a líbal mě na krk. Zapamatoval si pin. Pak už jen počkal, až usnu, vzal mi platební kartu a vyrazil loupit. Krádež jsem nehlásila. Stejně by mi nikdo nepomohl. Po Marselovi se slehla zem. A já jsem poučená snad až do konce života.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články