Karolína (24): Kamarádčina nezkrotnost mi vždy imponovala. Teď mám pocit, že to těžce odskáču

Karolína (24): Kamarádčina nezkrotnost mi vždy imponovala. Teď mám pocit, že to těžce odskáču

Karolína si vždycky libovala, jaký je její kamarádka živel. Čím je ale starší, tím víc jí Sandřina povaha vadí. A to zvlášť od chvíle, kdy Sandra začala okatě svádět Karolínina přítele.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 22. 02. 2022 07:00

Se Sandrou (24) jsme nejlepší kamarádky snad odmalička. Známe se spoustu let a naše přátelství je opravdu silné, i když by se na první pohled mohlo zdát, že nemůžeme být víc rozdílné.

Sandřin temperament mi vždy imponoval

Sandra je velmi komplikovaná osobnost. Je divoká, nezávislá a celkově se už od útlého věku chová jako utržená ze řetězu. To jsem na ní vždycky měla ráda. Nedokázala bych ani spočítat, kolikrát jsem od svých rodičů, především v pubertě, slýchala, že bych si na ni měla dávat pozor. „Sandra má na tebe špatný vliv, bylo by nejlepší, kdyby ses s ní přestala stýkat,“ říkala často moje mamka.

Já ji ale neposlouchala, líbil se mi Sandřin temperament a díky ní jsem se často účastnila událostí, na které bych sama neměla odvahu. Její divokost se líbila i klukům, vždy jich měla vedle sebe několik. Nikdy ale s žádným nechodila, užívala si především jejich pozornost, a navíc dávala přednost volnosti.

Bojím se, že aby mi neodloudila přítele

Její nevyzpytatelná povaha se mi začínala zajídat až poměrně nedávno. A to v momentě, kdy mi začala svádět přítele. S Kryštofem (26) chodím od léta. Mám ho moc ráda a byla bych velmi vděčná, kdyby nám to klapalo. To by ale nesměla být poblíž Sandra. Pokaždé, když se objeví, může na ní Kryštof oči nechat a Sandra si jeho pozornost užívá, bere ho jako jednoho ze zástupu svých obdivovatelů.

Nedávná událost mluví za vše. S kamarády jsme se účastnili jedné akce. Když jsme tam s Kryštofem přišli, Sandra už byla na místě. Její oblečení odhalovalo snad úplně všechno. Kdyby šla nahá, nebyl by v tom velký rozdíl. Všichni muži z ní byli úplně na větvi, včetně Kryštofa. Neustále ji okukoval a mně to bylo dost nepříjemné.

„Mohl bys na ni, prosím, přestat zírat?“ rýpla jsem do něj. „Vždyť já nic nedělám, to Sandra si neměla brát průsvitnou blůzu,“ odpověděl. Ráda bych Sandře nějak opatrně řekla, aby svůj temperament trochu krotila a že by bylo fajn, kdyby mi přestala oblbovat přítele. Už toho jejího chování začínám mít dost.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články