Káťa (24): Po čtvrtroce jsem dala příteli kopačky. Šokovalo mě to, co dělal za kůlnou s nejlepším kamarádem

Káťa (24): Po čtvrtroce jsem dala příteli kopačky. Šokovalo mě to, co dělal za kůlnou s nejlepším kamarádem
Zdroj: Freepik

Někdy vztah nevyjde podle vašich představ. Je naprosto běžné, když si s novým objevem nesednete a pro dobro vás obou se rozejdete. Káťa to tak s bývalým přítelem měla, ale důvod, kvůli kterému vztah ukončila, je opravdu bizarní.

Natálie Volfová
Natálie Volfová 27. 07. 2023 10:00

Náš vztah s Matoušem (20) neměl dlouhého trvání. Chodili jsme spolu nejvýš tři měsíce, než jsem ho poslala k vodě. Opravdu to nebyl někdo, s kým bych se nadále chtěla stýkat. Důvod, proč jsem mu dala kopačky, byl poněkud netradiční.

Matouš se mi zdál jako fajn kluk

Na začátku našeho vztahu vypadalo všechno růžově. Matouš byl milý, sympatický i vtipný. A jako bonus byl opravdu atraktivní. Chodil skoro každý den do posilovny a měl naprosto dokonalé tělo. Většinou nechodím s někým, kdo je atraktivnější než já, ale tentokrát jsem se rozhodla udělat výjimku.

Matouš mě seznámil se svými kamarády i rodinou. Myslela jsem, že to se mnou myslí vážně, a proto jsem se rozhodla to taky tak brát. Jak se později ukázalo, byla to od něj jen póza. A vyšlo najevo, že mu na mně až tak nezáleží.

Šla jsem ho hledat a našla ho za kůlnou s kamarádem

Prozřela jsem na oslavě jeho kamarádů. Byli jsme u nich na zahradě, kde se pořádala grilovací party. Docela jsem si to užívala. Matoušovi kamarádi jsou moc milí a vůbec jsem si mezi nimi nepřipadala jako vetřelec, hned od začátku jsem zapadla.

Bavila jsem se s Matoušovou sestrou, když mi došlo, že jsem ho už delší dobu neviděla. Rozhodla jsem se ho hledat. Asi po pěti minutách jsem ho objevila za kůlnou, byl tam se svým nejlepším kamarádem a o něčem se se zaujetím bavili.

Slyšela jsem, jak nepěkně o mně hovoří

Neměla jsem poslouchat, ale já už jsem někdy taková, zajímají mě cizí lidé a to, o čem se baví, a tentokrát mi to zachránilo psychické zdraví. Nejdřív se bavili o fotbale, nic zvláštního, pak ale Matouš začal mluvit o mojí sestře.

Je opravdu sexy. Kdybys ji viděl. Má nádherný tělo. Fakt krásný prsa a hezký zadek,“ řekl mu. „Asi jsem si vybral špatnou ségru. Myslíš, že bych to mohl prohodit?“ zeptal se ho. To už jsem neposlouchala. Sedla jsem do auta a z party odjela. Já tu nejsem nikomu pro zábavu. Už jsou to dva týdny a stále Jonáše ignoruji. Doufám, že mu došlo, že je mezi námi konec. Abych chodila s takovým blbcem, na to se mám až moc ráda a sestře bych ho taky nepřála.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články