Káťa (29): Můj partner někdy dokáže pořádně zařvat a rozbíjet talíře. I když mi to vadí, stejně ho miluji

Káťa (29): Můj partner někdy dokáže pořádně zařvat a rozbíjet talíře. I když mi to vadí, stejně ho miluji
Zdroj: Unsplash

I když si každá žena myslí, že svého partnera může změnit, málokdy se to povede. Káťa stále doufá, že se její dlouholetý přítel Dalibor změní. Moc se jí totiž nelíbí jedna věc. Když se Dalibor rozzlobí, páru upouští způsobem, který ji děsí...

Natálie Volfová
Natálie Volfová 28. 04. 2023 07:00

Můj přítel Dalibor (30) je horká hlava. Věděla jsem to už před sedmi lety, kdy jsme spolu začali chodit. Bylo mi jasné, že soužití s ním nebude lehké, ale jeho dobré stránky převažovaly nad tímto jediným záporem.

Můj přítel je hodně temperamentní

Když jsme před šesti lety začali spolu bydlet, uvědomila jsem si, jaký je ve skutečnosti. Postupně jsem se zamilovávala i do jeho osobnosti. Kromě toho, že se dokáže rychle naštvat, je také velmi ohleduplný, hodný a starostlivý. Všichni v jeho okolí ho mají rádi, protože ví, že se na něj mohou spolehnout.

Avšak jeho temperament se čas od času projeví. A to pak nestačím koukat. Vždy jsem z toho celá přešlá, protože já jsem jeho pravý opak. Málokdy se stane, že bych zvýšila hlas. A ještě méně časté je, že bych řekla jakékoliv sprosté slovo. Dalibor ale takový prostě je a já už celých sedm let doufám, že tuto část své osobnosti změní.

Dokáže pěkně vybouchnout

Po první hádce jsem byla ve velkém šoku. Křičel na mě a když odcházel, praštil pěstí do dveří, až v nich zůstala díra. Koukala jsem na to s otevřenou pusou a rozbrečela se. Jakmile viděl, co to se mnou udělalo, začal se mi omlouvat a udobřoval si mě. Přesto jsem na to nezapomněla. Na ten pocit bezmoci, když jsem zjistila, jaký dokáže být.

Hádáme se tak jednou do roka. Vždy mě překvapí, jak dokáže být sprostý. Nikdy mi neublíží. Ale dokáže rozbít skleničku, kterou drží v ruce, nebo vezme talíř a praští s ním o zem. Vždycky musí nějakým způsobem vybít nashromážděnou energii. Pokaždé, když něco takového udělá, zanechá to ve mně silné emoce. Chtěla bych, aby to nedělal.

Pořád ho miluji

Dalibor to moc dobře ví. Několikrát jsem ho o to žádala a vždycky sliboval, že s tím něco zkusí udělat. Ale jak by mohl, když je takový odmalička...

Žiji s ním sedm let a za tu dobu jsme spolu prožili spoustu nádherných momentů. Teď, když jsme dokonce zasnoubeni, jsem si jistá, že jsem si vybrala správného muže. To, že je temperamentní, a při hádce dokáže pěkně vybouchnout, je rozhodně nepříjemné. Ale nestojí mi to za to, abych se s ním rozcházela. Přesto všechno ho miluji.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články