Klára (37): Po vztahu s despotou si nevážím žádného muže. Současný partner mě zas miluje až příliš

žena, smutek
Zdroj: pixabay.com

Každá jiná žena by byla nadšená, kdyby ji partner, tak jako Kláře, vyznával lásku každý den. To ale není případ Kláry, která si v minulosti zažila peklo. Žila s tvrdým diktátorem, díky němuž má pocit, že ji zbavil veškerých citů.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 05. 08. 2020 08:00

Jmenuji se Klára a je mi 37 let. Ještě před třemi lety jsem žila ve vztahu plném zákazů, kdy porušení pravidel bylo tvrdě trestáno. Vztah plný smutku a nejistoty jsem snášela celých pět let. A doteď jsem se neodvážila mít děti. Věděla jsem, že pokud je budu s despotickým Milanem mít, bude to cesta do pekel. Nakonec jsem stihla včas utéct.

Chtěla jsem jen sex, on se do mě zamiloval!

Milan se mnou uměl velice šikovně manipulovat. Já se uzavřela do sebe a nedokážu projevovat city, ba dokonce cítit lásku. Před pár měsíci jsem poznala Honzu, který se mi slušně dvořil, a mně se to líbilo. Brala jsem to jako jakési povyražení. Oba uspokojíme své sexuální potřeby, zajdeme na večeři, popovídáme si a nic víc. Jenže Honza se do mě opravdu zamiloval!

Budu muset s pravdou ven

Začali jsme spolu chodit, ale já zjistila, že nedokážu být šťastná. Bojím se zklamání a momentálně si připadám jako nevděčná mrcha. Honza je slušný chlap, který mi nosí květiny a denně mi vyznává lásku, ale na mě je to příliš. Navíc je pozorný a splní mi, co mi na očích vidí, a já ho spíš odrazuji. Připadám si jako blázen, protože on je přesně to, co jsem potřebovala a já ho od sebe odháním. Občas se i přistihnu, že postrádám vlastní názor a nedokážu se cítit v bezpečí. Dospěla jsem k názoru, že tohle si Honza opravdu nezaslouží. Budu muset s pravdou ven.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články