Laura (19): Ve čtrnácti jsem se zamilovala do staršího souseda, teď se kvůli mně rozvádí

Laura (19): Ve čtrnácti jsem se zamilovala do staršího souseda, teď se kvůli mně rozvádí
Zdroj: Freepik

Laura se ve čtrnácti letech zamilovala do nového souseda Tibora. Čekali rok, než se poprvé pomilovali. Několik let pak byli jen milenci. Až když je nachytala Tiborova žena, věci se daly do pohybu. Dnes tvoří Laura s Tiborem šťastný pár.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 18. 09. 2022 10:00

Když mi bylo čtrnáct let, zamilovala jsem se do chlapa od vedle. Tibor (31) mi tehdy řekl, že dokud mi nebude patnáct, ani na mě nesáhne. Sotva mi jsem sfoukla patnáct svíček na dortu, tajně jsem k němu lezla. Před časem všechno prasklo a jeho žena požádala o rozvod. To je přesně to, o co mi šlo. Mít Tibora jen pro sebe.

Ve čtrnácti jsem se zamilovala do staršího souseda

Když se k nám před pěti lety nastěhovali noví sousedé, ani ve snu mě nenapadlo, co se stane. Je pravdou, že jakmile jsem Tibora viděla, hned jsem se zamilovala. Byl svlečený do půl těla a prováděl úpravy na své nové zahradě. Už tenkrát jsem měla mlsné myšlenky. Jen to celé mělo jeden háček. Bylo mi čtrnáct a tím pádem jsem si mohla nechat zajít chuť.

I tak jsem si nenechala ujít žádnou příležitost milého a sexy souseda pozdravit. Myslím, že hned poznal, že s ním flirtuji. A když zrovna neměl za zády ženušku, směle mi to oplácel. Nikdy však nedopustil, aby to celé zašlo dál, než dovolal zákon.

Rok jsem čekala, než mi bude patnáct a budu se na něj moci vrhnout. Protože přesně na to Tibor čekal. Nechtěl mít žádné problémy, a tak mi jasně řekl, že dokud jsem pod zákonem, nic se nestane. Jeden by možná řekl, že nevydržím tak dlouho, ale když se zamilujete, vydržíte hodně. Naši sice byli svého času nešťastní, že nemám žádného kluka, ale já jim nemohla říct, kdo na mě čeká.

Lezla jsem sousedovi do postele

Když k nám Tibor s Majdou přišli na grilování, mohla jsem na něm oči nechat. Myslím, že jeho žena něco vypozorovala. Možná si myslela, že z mé strany žádné potíže nehrozí. To se ale spletla. Sotva jsem oslavila patnácté narozeniny, vlezla jsem Tiborovi přímo do postele. Bydlí tak blízko, že stačí přeskočit plot.

Samozřejmě jsem za ním vlezla v čase, kdy nebyla Majda doma. Z nás dvou se stali milenci. Nebo aspoň tak jsme tomu ze začátku říkali. I když jsem chtěla víc, šlo pouze o sex. Vždycky, když jsem viděla, že jeho žena odjela, hodila jsem na sebe sexy prádlo a skákala přes plot. Tak to trvalo pár let.

Nikdy jsme nemluvili o tom, jak to bude dál. Já si užívala Tiborovu přítomnost a on sex s mladou holkou. Jenže jednou jsme si nedali pozor. Majda zase odjela a já k nim nakráčela. Podle všeho už něco tušila a vrátila se. Auto nechala zaparkované za rohem a do vlastního domu se vplížila jako zloděj. Nachytala nás inflagranti.

Stěhuji se k sousedovi, který se kvůli mě rozvádí

Mě vyhnala jako prašivého psa a na Tibora řvala tak, že to musela slyšet celá ulice. Ještě toho večera k nám přišla zazvonit. Myslela si, že když našim řekne, co dělám, nějak situaci vyřeší. Rodiče reagovali tak, jak bych nečekala. „Je dospělá. Za její činy neneseme zodpovědnost," pronesl táta a práskl jí dveřmi před obličejem. Pár dní jsem k Tiborovi nešla. Čekala jsem na znamení.

Jednoho dne mě k sobě pozval a já snad poprvé vešla předními dveřmi. „Majda požádala o rozvodPokud chceš, nastěhuj se ke mně," řekl hned ve dveřích a já nevěřila svým uším. Přiznal se, že je za rozvod vlastně rád. Z našeho mileneckého poměru se stala láska. Jediná nevýhoda celé věci je, že po městečku se nesou drby, co jsem udělala. Házím to za hlavu a užívám si lásky s Tiborem.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články