Luděk (40): Jsem už třikrát rozvedený, teď jsem našel tu pravou a ona mě právě kvůli tomu nechce

muž
Zdroj: Unsplash.com

Pan Luděk se s námi podělil o svůj příběh, kdy stále nemohl narazit na ženu, se kterou by strávil celý život. Než potkal tu pravou, musel se dokonce třikrát oženit. Poslední žena jeho lásku sice opětovala, ale vzhledem k Luďkově minulosti se rozhodla, že je to příliš riskantní a raději couvla. Dokáže ji Luděk přesvědčit o své opravdové lásce?

Šárka Žižková
Šárka Žižková 29. 08. 2020 11:00

Jmenuji se Luděk a jsem tak trochu smolař. Jsem ve středním věku a už jsem se stihl třikrát oženit. Těžko budu někomu vysvětlovat, že jsem měl na ženy smůlu.

Nálepka sňatkového podvodníka

Se svojí první ženou jsme spolu byli asi rok, než se ukázalo, že mě podvádí. Rozvod byl jediné řešení. Vždy jsem doufal, že se ožením jednou a bude to napořád. Po druhé jsem do toho praštil s mladou holkou, která se zdála být na svůj věk velmi rozumná. Rozdělilo nás to, že ona nikdy neplánovala děti a já už v té době jedno chtěl. Bohužel, znovu jsem podepisoval rozvodové papíry. Zařekl jsem se, že už se nikdy neožením.

Na třídním srazu jsem potkala svoji dobrou kamarádku a tím, že jsem o ní na škole snil, jsem se jakoby vrátil v čase a znovu ji chtěl. I zde došlo na svatbu, ale chyběla nám ve vztahu láska. Časy z minulosti nestačily na to, aby vztah vydržel. Už pro mě svatba neměla ani takové kouzlo zejména i proto, že si o mě lidé začali říkat, že jsem skoro jak sňatkový podvodník.

Našel jsem tu pravou

Už jsem ani nedoufal, že bych našel někoho, kdo by mě udělal šťastným. Přestal jsem to řešit, byl jsem z toho velmi unavený. Ponořil jsem se do své práce, která mě naplňovala. Dostal jsem nabídku jít pracovat na jinou pobočku do jiného města. Vzal jsem to, nic mě doma nedrželo. Díky tomu jsem poznal Julii. Byla o pět let mladší než já, měla dceru, takovou malou princeznu. Věděl jsem, že to je ona, že všechno, co se stalo, mělo důvod, aby mě to dotáhlo až k ní. Byl jsem do ní velmi zamilovaný.

Chtěla, aby mezi námi bylo jasno, takže jsem o sobě řekl všechno. Nestačila se divit, kolikrát jsem byl ženatý, a stáhla se. Na rovinu mi řekla, že mě má ráda, ale že to je veliký risk. V dobré víře jsem jí i řekl, že se nemusíme brát, pokud to pro ni bude větší jistota, ale to nedopadlo na úrodnou půdu.

Jsem bezradný, protože ji miluji a ona mě nechce kvůli minulosti, bez ohledu na to, že mě ráda má. Stále o ni bojuji, svoji minulost nezměním, ale snad můžu ovlivnit budoucnost.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články