Marta (34): Večírek s matkou mého přítele a jejím partnerem se zvrtl. V pět ráno jsem musela utéct z domu

Marta (34): Večírek s matkou mého přítele a jejím partnerem se zvrtl. V pět ráno jsem musela utéct z domu
Zdroj: Freepik

Marta je v koncích, protože došlo k velmi nepříjemnému nedorozumění. Večer s přítelem, jeho mámou a jejím partnerem vyústil ve faux pas, když se matčin nový druh opil a pokusil se Martu svést.

Michaela Hájková
Michaela Hájková 04. 06. 2023 17:00

Matka mého přítele Jakuba (32) mě označila za lehkou děvu a Jakub neví, co si o tom má myslet. Dokola mu přísahám, že po mně matčin opilý partner doslova skočil. Proč bych ho měla proboha svádět já?

Nový partner přítelovy matky po mně vyjel

Maminka mého přítele před lety ovdověla a konečně nastala doba, kdy truchlení pominulo a ona si opět začala užívat života. V tom stadiu jsem ji poznala já a padly jsme si do noty. Pozvala nás s Kubou na večeři, abychom se seznámili s jejím novým přítelem.

Pepa byl sympatický muž, o pár let mladší než Zdeňka. Dost jí pomohl s opravami na domě a rád si také lokl piva. Během našeho večírku jsme se celkem nasmáli, protože Jakub i Zdeňka jsou zábavní společníci. Pan Pepa už ale vypadal, že by si měl jít lehnout. Sotva pletl nohama a jazykem.

Jakub šel připravit naši ložnici a jeho máti sklízela ze stolu na zahradě. Vtom se ke mně přikradl Pepa a začal mi osahávat pod stolem koleno. Nejprve jsem se strašně lekla a pak jsem jen zadoufala, že je to omyl. Prudce jsem ho odstrčila a ještě v dobrému mu pohrozila. Nedal se, a když jsem se dala na ústup, natlačil mě za křoví u garáže. Vtom se naším směrem rozsvítilo světlo baterky. 

Myslela jsem, že přítel je na mé straně, ale to jsem se spletla

Ten chlípník to vyřešil skvěle, dělal ještě víc opilého a odpotácel se do ložnice. Já chtěla vykoktat omluvu, na kterou Jakub a mámou čekali. Zároveň jsem nechtěla Pepu označit moc hrubě, abych neurazila Zdeňku.

„Asi toho moc vypil, snažila jsem se ho odstrčit, ale spíš na mě spadl," blekotala jsem. Ona si ale se slzami v očích prohlédla moje krátké šaty a řekla mi, že nesnáší tyhle holky, co mají potřebu každého oblbnout. „No tak, mami, taky už jsi měla dost vína. Jdeme všichni spát, ráno moudřejší večera," prohlásil Jakub rozumně. 

Počítala jsem s tím, že je na mé straně, ale v posteli se ode mě odtáhl. Nespala jsem celou noc a v pět ráno odjela autobusem domů. Neměla jsem chuť být ráno součástí rodiny během snídaně a přetvařovat se. Také jsem se nechtěla dívat na toho opilce, jak ze sebe bude ráno dělat neviňátko.

Přítel řekl, že si dáme pauzu

Kuba se nekonečně dlouho neozýval a já nad tou nespravedlností plakala celé dny. Pak konečně přišel, abychom si promluvili. Máma se prý Pepy bohužel nehodlá vzdát. Já si ale nedovedu představit, že bychom se opět setkali ve stejné sestavě. Jakub si stejně chtěl dát pauzu, než se situace uklidní, a to mě naštvalo. „Víš, máma má na nevěru smůlu celý život, je nedůvěřivá," přiznal se Jakub. „Fajn, takže náš vztah skončí proto, že si tvoje matka vybírá zmetky?" vyjela jsem na něj naštvaně. Když se za mě neumí postavit, možná není o co stát.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články