Milena (44): Jsem si jistá, že manžel má další milenku. Nedokážu to skousnout ani odejít

Milena (44): Jsem si jistá, že manžel má další milenku. Nedokážu to skousnout ani odejít
Zdroj: Freepik

Nacházíte se ve vztahu, který není ideální, a nejraději byste z něj utekli? Milena to má podobně. Její manželství je učiněná noční můra, ona z ní ale nedokáže uniknout. Co jí v tom brání?

Natálie Volfová
Natálie Volfová 06. 09. 2021 10:00

Můj muž Vladimír (48) mi nepřináší nic než vrásky, bezesné noci a pocit, že jsem úplně bezcenná. Ač spolu jako manželé žijeme skoro dvacet let, nepřijde mi, že by se mě naučil respektovat. Dokáže mě jen znovu a znovu zraňovat. Nejhorší na tom je, že mu to neustále trpím.

Po roce se přiznal, že má milenku

Krátce po svatbě se nám narodila dcera Anežka. Byla jsem z ní úplně paf. O Vladimírovi se to říct nedalo. Často se stávalo, že jsem ještě během šestinedělí trávila celé noci sama a marně se Vladimíra ptala, co se děje. Vždy svoji nepřítomnost sváděl na práci a služební cesty. A já blázen mu to věřila.

Nakonec jsem se přece jen dozvěděla pravdu. Trvalo to ale rok. Vladimíra dohnalo černé svědomí. „Chci být k tobě upřímný, Mileno, mám už přes rok milenku. Není to láska. Nemiluju ji. Chci jen tebe. Prosím, odpusť mi,“ řekl mi tehdy. Byla jsem bláhová a myslela si, že už to nikdy neudělá, a tak jsem mu jeho přešlap odpustila.

Vyspal se s kolegyní

Nedokázala jsem si představit život bez něj. Byla to moje životní láska a partneři by si přece měli odpouštět. Zanedlouho po této aféře se nám narodil syn. Myslela jsem, že jsme konečně šťastná rodina. Vše tomu nasvědčovalo. Bohužel moje radost byla předčasná.

Na manželově mobilu jsem si omylem přečetla smsku, kde mu nějaká žena děkovala za krásný večer a že by si to mohli zopakovat. Pod tíhou tohoto důkazu se Vladimír přiznal, že se vyspal se svojí kolegyní. „Tys měla poslední dobou moc práce s dětmi, přišlo mi, jako bych do rodiny ani nepatřil, ulítlo mi to,“ vysvětloval.

Znovu má bokovku a já nevím, co s tím

Znovu jsem ho vzala na milost. Avšak nedávno se ukázalo, že jsem se přepočítala. Došlo mi, že si našel další milenku a já se znovu ocitla na druhé koleji. Začínám mít jeho avantýr dost. Je jasné, že si mě nezaslouží a neumí se polepšit.

Ale i když si tohle všechno říkám, nedokážu si představit, že bych od něj odešla. Pořád ho miluju, je to otec mých dětí a nedokážu náš vztah jen tak pohřbít. Jsem opravdu hrozná, nechám po sobě bezostyšně šlapat a nic k tomu neřeknu. Přála bych si být silnější.

Další příběhy ze života ➔

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články