NAJDU TĚ: Seznamovací manuál

NAJDU TĚ: Seznamovací manuál
Zdroj: Se souhlasem Sylvie Mobagi

V dnešní době se seznámit není příliš snadné. Dokonce to vypadá, jako bychom se zapomněli seznamovat, či se snad dokonce báli. A když už nový vztah navážeme, nějak zapomínáme ho rozvíjet, udržovat, pečovat o něj. Nejenom na tyto otázky odpovídá publikace NAJDU TĚ, s podtitulkem seznamovací manuál, psychoterapeutky Sylvie Samsonové.

Jana Jánská
Jana Jánská 11. 11. 2020 14:09

Úspěšná koučka, mentorka a lektorka Sylvie Samsonová sesbírala poznatky a příběhy ze své téměř dvacetileté praxe v oblasti partnerství a rodičovství, přidala zkušenosti a vznikla nevšední publikace s názvem NAJDU TĚ, seznamovací manuál.

Máte problémy se seznámit?

Autorka svou, v pořadí již několikátou knihu zaměřenou na vztahy vytvořila tak, abyste po jejím přečtení měli jasno v tom, kde a jak budoucího partnera hledat a hlavně, jaký by měl dotyčný/á být. Možná vás překvapí fakt, že se nejedná o klasickou příručku, ale soubor koučovacích úkolů, které vás budou nutit přemýšlet. K tomu ovšem autorka dodává, že hledání toho pravého, či pravé, je zkrátka práce a kvalitní výsledek přece za trochu námahy stojí.

Vztahový manuál

S knihou můžete pracovat jako s manuálem. Klidně si do ní i vepsat nějakou poznámku. Co je důležité, že jednotlivé příběhy, na kterých Sylvie demonstruje životní prohry i vítězství, jsou skutečné, tedy takové, jaké píše sám život. I proto její rady a ponaučení mají vypovídací hodnotu, ze které si „to své“ může vzít mnohý z nás.

Fenomén Seznamky

V dnešní rychlé době se bez nich většina lidí nejspíš neobejde. Autorka tak pro vás připravila srovnání několika největších a nejznámějších v Česku. Pokud to budete chtít zkusit, na cestu za novou láskou vás publikace vybaví řadou užitečných informací, díky pečlivému výzkumu autorky zjistíte, jak to kde chodí, jak se chovat nejenom na těchto portálech, na co si dát pozor, a hlavně, jak zaujmout vybraný protějšek.

Knihu vydalo nakladatelství Fortuna Libri a je k dostání u všech knihkupců. Případně ji můžete zakoupit na  www.eshop.sylviesamsonova.cz

Sylvie Samsonová se dvanáct let specializuje na práci s dětmi, posledních sedm let je ředitelkou partnerské a rodinné poradny SPOLU v Brně, kde díky unikátnímu systému mediačních technik spolu s neurolingvistickým programováním dosahuje skvělých výsledků v rodinné i párové terapii. Je také autorkou knihy SPOLU partnerský manuál a NAJDU TĚ seznamovací manuál.

Se Sylvií připravujeme poradnu o tom, co vás trápí. Veškeré dotazy i starosti pište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články