Jak poznat nevěru: Záletníka prozradí pět nejčastějších signálů

Jak poznat nevěru: Záletníka prozradí pět nejčastějších signálů
Zdroj: Freepik

Jak poznat nevěru? To, že má váš partner vedlejší vztah, můžete poznat z řady signálů. Nikdo nemá rád nepříjemná překvapení, zvláště taková. Přečtěte si, které signály napovídají, že se milující manžel nejspíš změnil ve vykutáleného nevěrníka.

Lucie Cermanová
Lucie Cermanová 31. 01. 2021 13:00

Motivů, proč se lidé dopouštějí nevěry, může být celá řada. Nevyhovující vztah, zpestření sexuálního života, touha po dobrodružství… Ale jaké jsou samotné signály, které naznačují, že něco není v pořádku?

Náhlá větší péče o zevnějšek

Zdá se vám, že váš partner, který obvykle nevěnuje vzhledu dostatečnou pozornost (přesněji řečeno téměř žádnou), najednou změnil své chování? Místo toho, aby se jednou denně učesal, tráví s hřebenem před zrcadlem mnohem více času. Že je něco špatně a vy byste měla zpozornět, signalizuje jeho nový pleťový krém proti vráskám, který se zničehonic objevil na poličce v koupelně.

Nezvyklý zájem o fyzický vzhled

Začal váš partner najednou více dbát o svou figuru? Pořídil si činky a světe div se, několikrát za týden chodí běhat. Kde jsou ty časy, kdy jediným sportem bylo zdvihání skleničky s nápojem?

Schovávání telefonu

Dává si váš partner pozor, aby měl telefon stále u ruky a nikdy se za žádných okolností od něj neodloučí? Ačkoliv to dříve neřešil, dnes si bere svůj mobil i do koupelny, když jde do sprchy. Kromě toho mu začaly chodit zprávy a on místo toho, aby na ně odpovídal od stolu, mizí do jiné místnosti. Vypadá to, jako by se jeho mobilní telefon stal nejstřeženějším předmětem na planetě. Tohle je opravdu divné.

Časté změny nálady

Žádný vztah není dokonalý, všude se občas najde nějaký ten mráček. Ani váš vztah se tomu nevyhnul, a ačkoliv jste si většinu času výborně rozuměli, čas od času k výměně názorů došlo. Najednou se ale všechno změnilo a hádky se staly vašimi denními společníky. Podrážděnost je aktuálně jeho druhé já, ruku v ruce s urážlivostí. Dny, kdy jste si povídali o všem možném, jsou v nenávratnu.

Chování se v průběhu let trvání vztahu určitě může změnit. Pokud je to ale změna výrazná a náhlá, vypadá to podezřele. Skutečně můžete za všechny problémy světa? Možná pouze nejste tou osobou, se kterou by čas trávil raději.

Nemá na vás čas

Každý má právo věnovat svůj čas vlastním zájmům. Dříve jste ale byli zvyklí trávit spoustu času spolu. Najednou se všechno změnilo a vy jste tou poslední osobou, které chce věnovat i pouhých pár minut. Skutečně má tolik práce? Nejedná se spíše o jiný důvod?

Náhlé změny mohou mít i jinou příčinu než nevěru. Pokud se ale těch neobvyklých obratů sejde hned několik, pak něco někde není v pořádku.

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Aleš Cibulka chystá se svým partnerem Michalem Jagelkou stříbrnou svatbu: Být gayem v devadesátkách nebylo vůbec snadné

Související články

Další články