Renáta (50): Od manžela jsem dostala dojemný narozeninový dárek. Zničil tím ale všechno, co jsme léta budovali

žena
Zdroj: pixabay.com

Renáta měla spokojené manželství. S manželem Davidem byla třicet let. Ke svým padesátým narozeninám od něj dostala perfektní narozeninový dárek, kterým se jí však chtěl zbavit. Co se stalo?

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 08. 07. 2020 11:00

S manželem Davidem (51) jsme se brali před třiceti lety. Vychovali jsme dvě děti a slíbili si lásku na celý život. Nikdy jsme se nehádali a vždy našli kompromis. Týden po mých padesátých narozeninách mi však zlomil srdce a zničil všechno, co mezi námi bylo.

Narozeninová oslava

Ještě před několika měsíci jsem si pochvalovala, jak mám spokojený život a skvělé manželství. Ani ve snu by mne nenapadlo, co mě čeká. Mé padesáté narozeniny se blížily a já chystala velkou narozeninovou oslavu pro široké příbuzenstvo. David se staral o občerstvení, nakládal maso a jako pokaždé mě v tom nenechal samotnou. Všechno bylo zalité sluncem a já se nemohla dočkat, až to se všemi oslavím.

Přišel den D a já se pečlivě připravovala. Nalíčila jsem se, oblékla si nové šaty a čekala na všechny příchozí. Všichni byli úžasní, dostala jsem spoustu dárků. Ale marně jsem čekala na ten nejdůležitější, od manžela. Manžel připravoval maso a dělal jakoby nic. Byla jsem zklamaná. Ale když všichni odešli, objal mě, vytáhl obálku a řekl: ,,Lásko, krásné narozeniny a užij si to!“ V obálce byl poukaz na týdenní wellness  pobyt. Byla jsem opravdu dojatá.

Narozeninové gesto, které mě stálo manželství

Když mě o pár dní později vezl na nádraží, netušila jsem, že je to naše poslední šťastná chvíle. Užila jsem si masáže, zábaly a relax. Protože byly v hotelu nějaké nesrovnalosti ohledně ubytování, musela jsem nečekaně odjet o jeden den dřív. To, co mě doma čekalo, jsem nechtěla nikdy zažít. Když jsem vešla do bytu, slyšela jsem ženský smích. Z ložnice vyběhla naše sousedka, samozřejmě nahá. Chtěla jsem křičet, ale nebyla jsem toho schopná. Za ní vyšel můj muž. Zůstal stát a dokázal jen říct: ,,Prostě se to tak stalo.“ Sbalila jsem si všechny věci a odešla ke kamarádce. Už je to měsíc a já s ním stále nedokážu mluvit. Nakonec byl můj narozeninový dárek jen trik, jak se mě zbavit.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Pokud máte i vy zkušenost, která vás zasáhla, a chtěli byste se s ní svěřit, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články