Romana (58): Po letech vyplavalo dceřino ohavné tajemství. Mrzí mě, že jsem tomu nedokázala zabránit

Romana (58): Po letech vyplavalo dceřino ohavné tajemství. Mrzí mě, že jsem tomu nedokázala zabránit
Zdroj: Freepik

Romana si vždycky myslela, že její dcera má nad hlavou svatozář. Nedávno však s manželem zjistili něco, co by raději nevěděli. Natálie ještě na vysoké škole natočila několik lechtivých snímků. Romana si to klade za vinu, protože tomu nedokázala zabránit.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 23. 06. 2022 10:00

Až po letech jsem zjistila, že moje dcera Natálie (31) kdysi natočila pornografické snímky. I když už to nezměním, vzalo mi to iluzi o mé malé holčičce. Říkám si, jestli jsem tomu mohla nějak zabránit. Je mi z toho těžko u srdce.

Vždycky jsem byla na dceru hrdá

Natálie byla v mých očích vždycky svatoušek. Už od školky jsem na ni byla víc než hrdá. Byla bystrá a velmi učenlivá. V první třídě patřila mezi hrstku abnormálně chytrých dětiček. Slyšeli jsme na ni jen samou chválu. Začala chodit na kroužek tance a malování. To jí šlo ze všeho nejvíce.

Hlásila se na Střední pedagogickou školu a následně na vysokou. Toužila po povolání učitelky. Myslím, že k tomu měla skvělé vlohy. A právě během studia na vysoké škole se to stalo. My jsme tenkrát s manželem Vasilem (60) netušili, že má Natálie problémy s penězi. Kromě školy i částečně pracovala a my žili v tom, že nemá o peníze nouzi.

To, že kývla na nabídku natočit sérii lechtivých filmů pro muže, vím až dnes. Kdyby něco řekla, určitě bychom jí finančně pomohli a nemusela se snížit k takové věci. Nejhorší na tom je fakt, že jsem se to dozvěděla až dnes, když už s tím nemůžu nic dělat. Nechápu, proč prostě nepřišla a neřekla: „Mami, tati potřebuji pomoc." Od toho jsme přeci rodiče, ne?

Odhalili jsme dceřino tajemství

Úplně nejhorší ale je to, že na její filmy přišel manžel. Věděla jsem, že si občas udělá dobře u lechtivého videa. Když za mnou nedávno přišel s podivným výrazem, netušila jsem, co mi jde sdělit. „Romčo, tohle musíš vidět," řekl s knedlíkem v krku a podával mi notebook. „Co tam máš?" nechápala jsem. „Dívej se," usedl ztěžka vedle mě.

„Panebože! Vždyť to je naše Naty," spráskla jsem ruce. „Řekni, že to není ona," prosila jsem manžela. Ten se na mě jen smutně podíval. „Bohužel, je to naše holčička," objal mě. „Vypni to," vyjekla jsem. „Proboha, proč to udělala?" běsnila jsem. „Co budeme dělat?" panikařila jsem. „Co chceš dělat? Teď už nic nezmůžeme," dodal a měl pravdu.

Původně jsme si slíbili, že dceři neřekneme, že to víme. Sotva jsem ji ale viděla, hned jsem to na ni vybalila. „Viděli jsme to video," vyložila jsem karty na stůl. „Proč jsi to udělala?" chtěla jsem znát pravdu. „Mami, to už je dávno. Nech to plavat," mávla rukou. ,,Plavat? Kolik ti bylo? Dvacet dva?

Mám pocit, jako kdyby to byla moje vina

„Musím vědět, proč jsi to udělala," tlačila jsem na ni. „Proč asi. Víš, kolik za to bylo peněz? A ty já tehdy nutně potřebovala," přiznala se. „A proč jsi nešla za námi? Přeci bychom ti pomohli," nechápala jsem. „Styděla jsem se. Brala jsem to jako ostudu, že si mám říkat o vaše peníze," dodala a mě bylo hrozně.

Manžel to snáší kupodivu lépe než já. Mě je z toho úzko. Mám pořád sevřený žaludek. Když jsme to našli my, kdo bude další? Kdo všechno uvidí mou dceru? I když byla plnoletá a bylo to její rozhodnutí, mám pocit, že je to moje vina. Možná jsme neměli její důvěru. A tak se rozhodla udělat takovou ohavnost po svém. Nedokážu na to přestat myslet. Myslím, že to před sebou budu tlačit až do konce svého života.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články