Sára (60): Dostala jsem od dcery náhrdelník, o kterém mi tvrdila, že je mocný. Byla chyba se tomu smát

Sára (60): Dostala jsem od dcery náhrdelník, o kterém mi tvrdila, že je mocný. Byla chyba se tomu smát
Zdroj: Freepik.com

Paní Sára se po smrti manžela utápěla ve smutku, dokonce po několika letech začala znovu kouřit. Její dcera se na to nemohla dívat. A protože věřila v moc léčivých kamenů, věnovala mamince náhrdelník z nich vyrobený. A s ním i tajemnou sílu.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 21. 02. 2021 15:00

Když před dvěma lety zemřel můj muž Karel, stala se ze mě zapšklá ženská. Naše dcera Lucka (32) ze mě byla vyloženě nešťastná. Jednoho dne mi proto přinesla zvláštní náhrdelník.

Úplně mě přešla chuť na cigaretu

Skládal se převážně z křišťálů. Prosila mě, abych ho pravidelně nosila, protože prý má kouzelnou moc. Přišlo mi to směšné. O to větším překvapením pro mě bylo, když jsem se s ním na krku cítila od první chvíle mnohem lépe.

Jako by mi vlil novou krev do žil. Úplně jsem ztratila chuť na cigaretu. Mohla jsem chodit kolem krabičky a nic to se mnou nedělalo. S klidem jsem ji proto vyhodila do koše.

Začala jsem vstávat o dvě hodiny dřív a s úsměvem jsem šla na delší procházku. To jsem od smrti manžela nikdy neudělala. Cítila jsem se prostě fantasticky. Pustila jsem se do reorganizace bytu, nakoupila jsem si květiny a užívala jsem si každý okamžik svého života.

Migréna jako zázrakem přešla

Jednou mi volala rozrušená Lucka: „Mami, jedu k tobě, potřebuji půjčit ty tvoje křišťály.“ Přijela cela rozrušená. Dostala migrénu a ze zkušenosti věděla, že ji bude paralyzovat další dva dny. Jenže Lucku už nazítří čekala velmi důležitá porada v práci, kterou vedla právě ona. Nešlo se z ní vymluvit. Lehla si u mě na gauč a náhrdelník si položila kolem hlavy. Po pár minutách usnula.

Vzbudila se za pár hodin jako vyměněná. Bylo po migréně. Přitom vždycky, když ji bolela hlava, trvalo to tři dny a bylo jedno, co udělá nebo jaký prášek si vezme. Zvedla se, že zase pojede. Ve dveřích mi říká: „Mami, chápeš, že to není obyčejný náhrdelník, viď? Máš šanci ještě začít žít, tak neváhej.“ Měla pravdu.

Křišťál pomohl mně a já teď pomáhám jiným

Když jsem si ale náhrdelník znovu pověsila na krk, začala bolet hlava mě. Volala jsem hned dceři, abych se zeptala, co mám dělat. Lucka mi řekla: „Jde o to, že křišťály mi daly svoji energii, aby mě přestala bolet hlava. Teď je ta bolest v nich. Musíš je znovu nabít a očistit. Nalož je do soli, nech je tam přes noc a pak je dej chvíli na sluníčko.“

Učinila jsem, jak mi řekla. Druhý den dopoledne jsem si náhrdelník znovu nasadila a vrátila se mi energie. Mám dokonce podezření, že mi křišťál pomáhá vidět budoucnost. Sice rozmazaně a jen pár dní dopředu, ale i to považuji za těžko uvěřitelný bonus.

Nakonec jsem se začala věnovat ezoterice, a dokonce i astrologii. Dcera mi chtěla pomoci, což se jí podařilo. Teď pomáhám já ostatním. Nevím, co bych dělala, kdybych ji neměla. Musela jsem se jí dodatečně omluvit, že jsem ji nebrala vážně.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz. 

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články