Šárka (41): Jeli jsme na dovolenou a tchyně nám měla hlídat byt. Místo toho udělala příšernou věc

Šárka (41): Jeli jsme na dovolenou a tchyně nám měla hlídat byt. Místo toho udělala příšernou věc

Šárka dostala od manžela k narozeninám poukaz na dovolenou. Tchyni požádala, aby jim pohlídala byt a vypravila jejich syna na tábor. Protože s ní měla hezký vztah a důvěřovala jí, nikdy by jí nenapadlo, co v době jejich nepřítomnosti provede. Se svým příběhem se nám čtenářka Šárka svěřila.

Markéta Bartošíková
Markéta Bartošíková 29. 07. 2020 13:00

Jmenuji se Šárka a je mi 41 let. S manželem Vlastíkem (43) jsme patnáct let a máme spolu devítiletého syna Ondru. Žijeme vcelku bezstarostný život. Takže o co tedy jde? Od manžela jsem dostala perfektní a nečekaný narozeninový dárek, který jsem si užila na maximum, ale potom co jsme se vrátili, mi má tchyně připravila pořádný šok.

Požádala jsem tchyni o laskavost

Od Vlastíka jsem dostala k narozeninám last minute dovolenou v Řecku. A protože se moje narozeninové překvapení krylo s táborem našeho syna, požádala jsem svou tchyni Věrku, aby vypravila Ondru ona a po dobu, kdy budeme pryč, dohlédla na náš byt. S tchyní jsme vycházely velmi dobře a nikdy neměly větší neshody. To se však naším příletem rychle změnilo.

Vrátili jsme se odpočatí a spokojení. Byt byl krásně uklizený a já tchyni děkovala a dávala jí dárek, který jsme jí přivezli z dovolené. Rozloučili jsme se a všechno bylo v pořádku. Dva dny na to jsme očekávali příjezd našeho syna z letního tábora. Já ho jela vyzvednout, protože manžel byl v práci. Když jsme byli konečně doma, vyprávěl mi, jak se měl, co všechno zažil a taky mi povyprávěl, co se dělo, když jsme tady s manželem nebyli.

Zásah do našeho soukromí

Babička Věrka prý prošmejdila, co mohla. Dívala se do šuplíků, kde máme všechny důležité papíry a dokonce si je prý četla. Byla jsem v šoku a navíc hrozně naštvaná. ,,Takový zásah do soukromí, sakra!“ Nikdy bych to do ní neřekla. Nenechala jsem to bez odezvy a vydala se za ní na návštěvu. Když jsem se jí na to zeptala, zčervenala a chtěla to zamluvit. To mě dopálilo ještě víc a začala jsem po ní křičet. Než jsem došla domů, měla tu drzost si stěžovat do telefonu mému manželovi. Samozřejmě jsme se pohádali. Od té doby je mezi námi dusno a tchyně mi nesmí přes práh.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

 

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články