Simona (39): Z mylné představy o tom, kdo je moje matka, mě vyvedla fotka na internetu

Simona (39): Z mylné představy o tom, kdo je moje matka, mě vyvedla fotka na internetu
Zdroj: Freepik

Simonin manžel náhodou našel na seznamce fotku své polonahé tchýně. Netajil se tím a hned to ukázal Simoně. Ta tomu nemohla uvěřit. Když na matku uhodila, co to má znamenat, její reakce jí vzala vítr z plachet.

Šárka Žižková
Šárka Žižková 30. 08. 2021 10:00

O svých rodičích jsem si vždycky myslela to nejlepší. Matka se chovala jako světice, proto jsem ji často dávala za příklad svým dětem. To se nedávno změnilo. Z mylné představy o tom, kdo je moje matka, mě vyvedla jedna fotografie na internetu.

Manžel mi přinesl něco ukázat

Matka mě přivedla na svět ve svých dvaceti letech a za pár měsíců oslaví šedesátiny. Bydlí s tátou v domě kousek od Mníšku pod Brdy. Já se od nich odstěhovala poměrně brzy, protože jsem toužila po svobodě. Dnes jsem matkou desetiletých dvojčat Arnošta a Lukáše. I my žijeme s Pavlem (44) v domě, který jsme si vysnili.

S mými rodiči se vídáme jednou za čtrnáct dní. Čas od času u nich necháváme děti. To hlavně proto, aby si je staroušci trochu užili. Mamka je vždycky ráda. Klukům uvaří a napeče kynuté buchty. Vezmou je do lesa nebo s nimi děda chodí na ryby. Na první pohled se tváří jako zcela normální téměř seniorský pár.

Proto jsem ani v nejmenším netušila, jaké mě čeká prozření. Přišlo to jako rána z čistého nebe. Když za mnou jednou večer přišel Pavel s otázkou Chceš něco vidět?, měla jsem říct ne. Držel v ruce notebook a otočil ho směrem ke mně. Na obrazovce byla zvěčněná moje matka. Že na tom není nic divného? Nebylo by, kdyby na mě nekoukala její obří povadlá prsa.

Musela jsem se mámy zeptat, proč to dělá

,,Tak to si děláš srandu?“ vykřikla jsem zcela v šoku a vzala si počítač do ruky. ,,Mámě dočista hráblo. Co to jako má být, sakra?“ nadávala jsem. ,,Myslíš, že o tom ví táta?“ uculoval se manžel. ,,Co se směješ? Vždyť je to nechutné! Moje máma se fotí polonahá a dává to do nějaké sexuální seznamky???“ zlobila jsem se. ,,Je tam celá galerie, jestli se chceš podívat,“ nabídl mi Pavel.

,,Ne, díky. Tohle mi stačí. Jdu zvracet,“ poznamenala jsem a odešla si opláchnout obličej studenou vodou. ,,Co to do mámy vjelo?“ mluvila jsem ke svému odrazu v zrcadle. ,,Musím se jí na to zeptat. Co když to jednoho dne najdou naši kluci? Co jim řeknu?“ ptala jsem se sama sebe a nakonec jsem si dala ledovou sprchu.

Když jsme měli za pár dní jet k našim, netušila jsem, jak rozhovor na téma fotky zavedu. Mamka byla v dobré náladě. O to víc se mi do toho nechtělo, protože bylo jasné, že to nebude příjemný dialog. Když byla sama v kuchyni, šla jsem do toho. ,,Mami, můžu se tě na něco zeptat?“ pronesla jsem nervózně. ,,Jasně, ptej se na cokoliv,“ odvětila vesele a otočila se ke mně. ,,Našli jsme s Pavlem tvoje, ehm, lechtivé fotky na netu,“ předestřela jsem situaci.

Odbyla mě s tím, že je to normální

,,A co má být?“ otázala se matka jakoby nic. ,,Co má být? No, asi to, že se to v tvém věku nehodí. Ví o tom táta?“ zeptala jsem se. Vtom nás vyrušil Pavel. Obě jsme zmlkly. Bylo jasné, že to v danou chvíli nevyřešíme. Matka si mě jen změřila přísným pohledem a odešla z kuchyně. ,,Super. Takže teď je ještě naštvaná,“ pomyslela jsem si. Už jsme se k tématu nevrátily.

Ten den jsme u rodičů přespávali. Když jsem v noci šla na toaletu, v obýváku se svítilo, tak jsem se tam šla podívat. Mamka tam stála polonahá a fotila se. Já vůbec nevím, jak s ní o tom mám mluvit. Hrozně se za ni stydím.

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz.

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Dcera Michaely Gemrotové prodělala před narozením krvácení do mozku: Prognóza byla hrozná, ale dělá obrovské pokroky

Související články

Další články