Taťána (40): S manželem jsme si chtěli splnit erotický sen. Zdá se, že to skončí rozvodem

Taťána (40): S manželem jsme si chtěli splnit erotický sen. Zdá se, že to skončí rozvodem
Zdroj: Freepik

Taťána s Vojtou roky snili o realizaci sexu v třech. Nemohli se ale shodnout na pohlaví třetí osoby. Vojta nakonec ustoupil a povolal k nim kamaráda Honzu. Zatímco ten se s Taťánou miloval, Vojta se jen díval...

Šárka Žižková
Šárka Žižková 14. 12. 2022 07:00

S manželem Vojtou (43) mluvíme o sexu otevřeně. Říkáme si nahlas, co by se nám líbilo a co bychom rádi zkusili. Díky tomu byl náš sexuální život vždycky šťavnatý a stereotyp neměl šanci. Dokonce se nám nedávno splnilo naše společné přání. Chtěli jsme si užít hrátky ve třech. Jak se ale zdá, pro naše manželství to může znamenat konec.

S manželem jsme chtěli zažít trojku

Myslím si, že naše sexuální historie je vskutku bohatá. Spali jsme spolu snad na všech místech, která vás napadnou. V přeplněném kempu v malém stanu, na pánských toaletách jednoho klubu. Doma zásadně vynecháváme ložnici. Baví nás to v kuchyni nebo ve stoje u otevřených balkonových dveřích. Mě osobně vždycky vzrušovala představa, že nás u toho někdo uvidí.

O Vojtovi jsem věděla, že by si přál zkusit trojku. I když jsem o tom taktéž snila, trochu jsem se zdráhala. Já chtěla do trojky muže, on zase ženu. Vzhledem k tomu, že jsme se na tom roky nedokázali shodnout, nemohlo k naplnění našeho snu dojít.

Nakonec to byl Vojta, kdo se rozhodl ustoupit a povolat do trojky chlapa. Měl však podmínku, že ho vybere on. Vojta totiž o někom věděl. A myslel si, že když bude dotyčného znát, bude mít navrch. O tom, že se s kamarádem Honzou (35), kterého mimo jiné také znám, domluvili na trojce, mi řekl letos v létě.

Manžel se nakonec jen díval

Měl to být dárek k výročí svatby. Celé se to uskutečnilo na naší chalupě. Samotnému aktu předcházelo posilnění alkoholem a otevřená debata. Vojta byl ten, kdo hru začal. Já se chvíli líbala s manželem, poté s Honzou. Byla jsem v jeho objetí vzrušená až na půdu a hodlala si to náležitě užít.

Zprvu jsem si dávala pozor, aby manžel nebyl v ústraní, ale nakonec to tak dopadlo. Mladší Honza byl něčím tak novým a neotřelým, že jsem se nakonec milovala jen s ním. Vojta to po chvíli vzdal a jen nás pozoroval. Vzhledem k tomu, že nic neříkal, myslela jsem si, že mu to nevadí. To jsem se ale spletla. Sotva bylo po všem a Honza šel spát do jiného pokoje, pěkně jsem to schytala.

„Udělala jsi ze mě pěkného hlupáka," začal vážně. Doufám, že sis to s ním užila. Já tady vůbec nemusel být. To nebyla žádná trojka," cítil se ukřivděně. Chtěla jsem mu to vynahradit, ale Honza mě uspokojil natolik, že už jsem na manžela neměla chuť. Snažila jsem se to celé zamést pod koberec a přesvědčit ho, že i on byl dobrý.

Teď je moje manželství v ohrožení

To jsem ale netušila, že mě Honza znovu zkontaktuje. Od léta jsme se ještě několikrát sešli a pomilovali se. Nevím, proč jsem si myslela, že to není nevěra. Asi proto, že je manželův kamarád, a tak je to legální. Jenže před měsícem to na nás celé prasklo a manžel zuří. Byl tak vulgární, že jsem vážně žasla.

Na jednu stranu chápu, že se na mě zlobí, ale. Jednou to dovolil a mě se to s Honzou velmi zalíbilo. Moje chyba, že jsem se s ním scházela dál. Kamarádství těch dvou je v trapu a moje manželství v ohrožení. Jak se zdá, ta trojka nebyla zase tak dobrý nápad.

Další příběhy ze života →

Text byl zpracován na základě skutečného příběhu, fotografie je jen ilustrační. Máte podobnou zkušenost? Svěřte se nám se svým příběhem, napište na redakce@lifee.cz

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Vendula Pizingerová promluvila o těhotenství ve 48 letech: Lidé mi přáli postižené dítě a smrt

Související články

Další články